Ska det vara så?

Halloj!

Jag sitter och kollar på ”Hälsningar från”. Mitt nya favvoprogram. Åh jag älskar att kastas tillbaka på det här viset.

Ja Vagnhild förvandlas hela tiden. Vet inte om ni vill se bilder eftersom jag fixar eller om ni hellre vill se när det är klart sen. Hojta gärna till om vad du skulle gilla.

Jag drog ut på en tur efter vi kom hem. Promenerade och sprang om vartannat. Så jäkla tungt alltså. Ärslet kändes som det skulle hoppa upp på ryggen på mig. Men fifasen, jag fortsatte ändå… så jäkla bra för att vara jag. Appen funkar kanon, ni vet den här som jag skrev om.

Himlen brann så fint när jag kom hem. Körde ett litet träningspass också när jag kom hem.

Svängde snabbt ihop en tonfisksallad som jag just smockat i mig här. Jag och Majlis delade på tonfiskburken. Hon blev sååå glad. Hon är en petig liten dam den där men tonfisk verkar alltid gå i.

Idag när jag stod ute och tränade så jamade hon i fönstret. Alltså, hon är inte lugn förrän jag är hemma liksom. Är inte det knepigt eller är det normalt för katter? Sen är det ju bara jag som gäller. Ingen annan duger, Tony kan hon ligga vid ibland men det händer väldigt sällan. Jag har haft katt sen jag var 6 år och har aldrig varit med om något liknande…. Hon är hittekatt, kan det ha med saken att göra?

Nä, nu ska jag slappa i soffan här. Hoppas Du har en fin kväll. Imorgon är det FINFREDAG.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika F
Ulrika F
6 years ago

Som nybliven husbilsägare så ser jag gärna bilder på Vagnhild Maken tittade jättekonstigt på mig när jag ville döpa husbilen
Tack för fin blogg, happy friday!

Lotta
Lotta
6 years ago

Den katt jag växte upp med var hittekatt. Vi fick henne en sommar på Öland. Hon hade precis öppnat ögonen och fick plats i en handflata.
Hon var väldigt snuttig – precis som din Majlis – och det tror jag kan bero på att hon lämnade sin mamma för tidigt. De ska ju vara med sin mamma i 12 veckor annars tror jag de kan bli både lite oroliga och snuttiga. Min katt var dock inte orolig. Hon blev förresten 23 år så det verkade inte vara något fysiskt som påverkades av att inte fått dia så länge som hon borde fått.
Det finns ju en slags feromoner som man kan prova – om du tycker att hon verkar för orolig. Det säger vissa kan lugna.
Många kramar till dig NIna!

niinis
niinis
Reply to  Lotta
6 years ago

Ja så har jag också tänkt att det gått till. Hon blev säkert tagit ifrån sin mamma för tidigt. Lilla hjärtat.

Vad härlig att ni fick ha katten så länge. Underbart! ❤️

Nästa inlägg

Vagnhild blir som ny….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x