Mentor

Halloj!

Vaknade upp till en riktigt pissig dag faktiskt. Molande negativitet i hela kroppen. Som tur var så fick jag och världens bästa Arne ihop ett möte.

Arne är fd marknadschef i Enköping och känner väl typ alla i vår lilla småstad. Han är en ”doer” ändå ut i fingerspetsarna. Han får saker gjort på ett helt sjukt sätt…. Jag tror att nästan alla Enköpingsbor vet vem han är faktiskt. Det var också Arne som köpte reklam till lilla Enköping då när jag var med i Hela Sverige Bakar.

Arne har blivit en form av mentor för mig kan man säga. Honom kan man bolla om allt med. Jag har så mycket att lära av honom faktiskt, mer framgångsrik person får man leta efter alltså. En person jag klickar så oerhört bra med verkligen.

Nu har han beställt en tavla av mig. En tavla som ska gå helt i djurgårdens färger. Ska också sätta dit ett litet Djurgårdsemblem på tavlan som knappt ska synas. Så jäkla kul ide, ska bli kul att göra den!

Nu ska jag jobba vidare här, vi hörs sen igen!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erica
Erica
5 years ago

Vill bara säga att jag gillar ditt fejs och du passar jättebra i den frisyr du har nu! Längden är perfekt!:)

Nästa inlägg

Hänger inte med…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x