Den är klar

Halloj i stugorna!

Hur mås det? Ja min fuldag har hållit i sig hela långa dagen. Blev inte så mycket snyggare under dagen, haha…lite roligt det där hur vissa dagar blir. Imorgon ska jag kliva upp och gå ut till badrumsspegeln och säga: ”Damn woman vilken kalaspingla du är alltså!” så får vi se om det blir bättre imorgon.

Om ett par timmar kommer Arne och hämtar tavlan som jag målat. Jag blev som besatt av den nästan, kunde inte sluta. Bara fortsatte och fortsatte, var kissnödig som helskotta men kunde verkligen inte slita mig ifrån den. Farligt när man fött tre barn, kan lätt hända en olycka. Kollar ni riktigt noga så kanske ni hittar en liten detalj i den som kanske är lite oväntad.

Får hoppas att han ska gilla den massor, då blir jag så glad. Den skulle vara dramatisk och färgglad och det tycker jag att jag fick till. Ska bli skoj att se den när den hittar sin plats i sitt nya hem.

Kommer ni ihåg när jag målade såna här brickbord? Hittade bilderna häromdagen när jag gick igenom datorn och blev så sugen på att tillverka såna igen. Då kommer de nog bli i samma stil som de tavlor jag målar nu.

Blir nog att kvista iväg och inhandla lite brickbord.

Hepp, nu ska jag ta lite kväll här. Hoppas Du haft en fin torsdag, imorgon är det FINFREEEEEDAAAAAG! Wihooo….

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
6 years ago

Vilken grym Djurgårdstavla!!! Verkligen! Mäkta imponerad!

niinis
niinis
Reply to  Linda
6 years ago

Åh! Tack! Blir så glad. ❤️

Helene
Helene
6 years ago

JAAAA gör fler brickbord! och tavlan blev ju superbra, klart han gillar den!

Andreas
Andreas
5 years ago

Ninnis kan man beställa en sån och vad skulle den kosta? 😀 svara gärna till min mail

Nästa inlägg

After eight efterrätt

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x