Fuldag

Hohoooo….

…..oh my god vilken herrrens fuldag jag har idag. Haha, alltså allt blev fel i morse. Håret är som någons gamla pubeshår fastnat på min hjässa. Sätter i mitt clip-on set och då ser det ut som pubeshåren fått ett rakt skägg.

Ämen jag svimmar så fel det kan bli ibland. Sminkade mig lite snabbt, tog så lite som möjligt, för när man har fuldag så kan det nästan bli ännu värre när man försöker sminka över det på något sätt.

Jag är svälld, har haft ägglossning från helvetet. Det är som att kroppen skriiiiiker i panik att liksom försöka fortplanta sig de här sista åren som det ens är möjligt så då smäller den till med en ägglossning som får äggstocken att skramla runt som en berg och dalbana där i tjejmagen. Fifasen alltså…. AJ! Åkte förbi apoteket i morse och köpte på mig allergitabletter och värkisar för att klara den här dagen. Allergin är för den pollen som snart är här, jag har i år startat lite tidigare för att se om man kan mota Olle i grind?

Todiloo från pubesbruttan. Casual thursday med luvtröja. Perfekt för en fuldag!

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Saftiga blåbärsrutor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x