Så mysig dag

Hej i stugan!

Här sitter vi soffan, jag med datorn på magen. Åh vi har haft en sån himla mysig dag idag. Ibland bara lyckas man med det man tar sig för. Kungsträdgården kryllade av folk. Det var massor med folk som hade tänkt samma tanke som vi idag.

Kanske tråkar jag ut dig med alldeles för många bilder på körsbärsblomning nu men herreminjee så vackra dom är alltså. Tänk om man fick ha några sådana i trädgården. Lycka! ♥ De är så otroligt vackra med sina rosa blommor som fyller varje gren.

Fantastiskt vackert. Ska du titta på dom så rekommenderar jag dig att göra det de närmsta dagarna, de blommar tyvärr över rätt snabbt och det betyder att de sen tappar sina vackra blommor. Så skynda dig dit.

Vi satte oss utanför burgerbaren precis vid Kungsträdgården och käkade. Solen sken och vi kunde sitta på uteserveringen. Där satt folk och njöt av vårväder och vin. Hur trevligt som helst. Jag kan ärligt erkänna att jag får en längtan i bröstet att bo i Stockholm ibland. Jag älskar verkligen den staden.

Jag lärde känna Stockholm på allvar 2003 när jag gick min makeupartist utbildning. Jag bodde där varannan vecka i stort sett när jag inte hade barnen. Lärde mig köra bil och hitta där, vande mig också med pulsen som alltid är där. Det är väldigt sällan lugnt i Stockholm. Så ja, ibland längtar jag tillbaka. Där är alla uteserveringar bystfulla, här hemma i småstaden kan det gapa tomt även om vädret är ok. Lite trist men tyvärr något som säkert är lite vanligt i vissa småstäder.

Får se om vi någonsin kommer att ta vårt pick och pack och flytta dit?

På eftermiddagen sen så knatade vi vidare mot Biblioteksgatan och Wienercafeet. WOW, hovmästare som tar emot och servitörer som sprang som tättingar. Cafet var fullt av folk och vi fick platser ute då det var fullt inne.

Det låg både mat och fikamenyer vid borden. DU beställer alltså ditt fika från en meny. Kändes faktiskt lyxigt på något sätt.

För mig blev det en koffeinfri latte med laktosfri mjölk. Till det en glutenfri bakelse med någon form av marängbotten, den var sådär. Ingen höjdare faktiskt tyvärr. Botten kändes torr och så var den för söt enligt min smak. Tony åt prinsesstårta och Milo åt chokladboll. De båda tyckte att det var gott.

Det var trevligt att sitta och fika med Ralph Lauren och Michael Kors som grannar på ett folkvimlande Biblioteksgatan. Var sugen att gå in i Michael Kors butiken och titta på skor men det regnade så Tony kunde pusta ut. Haha…. 🙂

Japp, det var vår dag. Urmysigt…lite synd att det började ösa ner just när vi skulle gå men vi fick springa lite. Nu är det TV-spels maraton här hemma. Tony och Milo spelar i samma lag tydligen. Tror att jag ska göra mig klar för natten och krypa ner i sängen och kolla nån härlig romantisk komedi. Annars så har min serie som jag kollar säsongspaus så jag är i stor behov av en serie. Har frågat förut men hittar inte det inlägget nu.

Så snälla, har du tips på en härlig serie. Vill inte ha våld och action utan mer komedi och vardagstugg. Har du tips på någon som du verkligen gillar själv så tipsa mig!

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
6 years ago

Hart from Dixie och Nashville, finns på Viaplay! Och Younger på TV4Play!

Helena
Helena
6 years ago

Outlander!

Jeanette
Jeanette
6 years ago

The Good doktor!

Nästa inlägg

Vårfräsch?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x