Vårfräsch?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för NordicFeel.

Halloj där ute!

Är ni ute och njuter av fint väder tro? Vi sitter i bilen och är på väg till Stockholm och de vackra körsbärsblommorna nu. Frågan är om jag får bestämma fikaställe? Men dom brukar lita på mig när det kommer till att välja cafe.

Jag har tagit på mig brun utan sol i ansiktet idag, ni vet den jag skrev om häromdagen. Så sjukt grym är den. Ser ut som jag varit på Mallis och fått sol på näsan i ett par dagar.

Jämnade till den med min foundation från Bare Minerals, Jag använder den som heter Medium Beige på sommaren. Det är min sommarfoundation då jag tycker det är hemskt att behöva ha på sig en flytande när det är varmt. Den här är fjäderlätt och jämnar till huden så himla effektivt och lämnar så himla fin lyster.

Sen behöver man inte mer liksom. En rouge och lite mascara så kan man få till en rätt fräsch look ju.

Man applicerar den med en kabukiborste. Den här från Bare Minerals är grym. Inte för mjuk och inte för hård. Jag har tvättat den massor med ggr och det händer ingenting med den.

Här har du en budgetvariant på kabukiborste också.

Just nu så är det rabatt på just den här foundation så vill du köpa till billigare pris kan Du passa på nu.

Nu blev jag lite seg här, dags att vila lite. Snart framme i Sthlm. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ullis
Ullis
6 years ago

Du är jäkligt snygg i din egen hårlängd!!
Tack för en mycket bra blogg.

niinis
niinis
Reply to  Ullis
6 years ago

Åh tack! Tack snälla! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Fladdernassarna är utsläppta för helg

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x