ANNONS

Husvagnen Vagnhild

/

Godmorgon från ett soligt Östhammar!

Kl 22.30 landade vi här. Så trötta och slitna efter en jobbardag som hette duga. Vi pratade lite med våra vänner och sen var det sängen som väntade. Så skönt att få bädda ned sig i duntäcket så värmen inte riktigt kommit igång.

Tänkte visa lite bilder från Vagnhild nu när vi nästan är klara. Det är lite grejer kvar att göra som vi ska fixa men i stort är hon klar.

Köket är klart förutom att jag ska köpa en dekorplast som ser ut som kakel och sätta upp. Jag har satt dekorplast på bänkarna redan. Ska beställa en som har sån Marrakeshkakel-mönster, behöver bara mäta lite först. Vi har bytt ut kranen – det var bl a den som Tony svor så hiskeligt åt.

Såhär såg det ut när vi köpte henne. Lite skillnad va?

Här ser man också en del förändring. Har gjort nytt överdrag till dynorna. Ska också köpa små gummisnoddar och ta in knapparna i dynorna. Allt är målat och sen har jag lagt ”heltäckningsmatta” i hela husvagnen förutom på toaletten. Vi har lagt undan bordet som tillhör husvagnen för den tar så oroligt mycket plats. Vi äter ju alltid vid bordet ute i förtältet så då kan detta få vara mer som ett vanligt vardagsrum vid TV:n. Vill man nångång bädda ut detta till sängar så har vi sparat skivan.

Såhär såg det ut innan. Lite skillnad här också va?

Allt ommålat. Ska bara göra rent själva glaset på rutan, det var svårt att massera. Här ska också TV:n stå sen.

Såhär såhär såg det ut innan. Jag gillade verkligen inte färgerna alltså. Det blev mörkt och kändes liksom ofräscht.

Här är det som det varit mest jobb med. Toaletten. Fortfarande fattas en skiva till hålet i väggen och en stor spegel. Sen ska jag sy ett skynke under handfatet så man inte ser in där. Ska också bygga någon form av hylla där under så man kan ha lite grejer där också. Här inne har jag tapetserat och målat golvet. Sen har vi slitit bort handfat och skåp. Bytt skivan och gjort ett nytt handfat och klot ny kran.

Såhär såg det ut innan. Skillnad som heter duga verkligen.

Här har vi ”sovrummet”. Milo har sin säng ovanför vår. Sängarna är alltid bäddade så här har vi aldrig något bord uppe. Här ska vi få upp lite nya lampor och hyllor.

Såhär såg allt ut innan.

Älskar och bulla upp med lite kuddar och mys. Blir en helt annan känsla. Lite som en minisommarstuga som man bor i.

Ja, det var det. Vi ska måla henne utvändigt, vi ska köpa grejer till utetältet. Bl a en sån stor matta och lite möbler. Åh, det kommer bli toppen när allt blir klart.

Snart ska vi åka och handla till kvällen. Jag ska fräscha till mig lite efter promenaden här i Östhammar sen börjar vi nog fira lite Valborg. Barnen leker för glatta livet. Cyklar och åker kickbike. Snart ska dom gå själva på Thairestaurangen här och käka. Sötisarna. ❤ Ska ta massa bilder och visa er sen.

Vi hörs senare!

Kram Nina

32
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00