Valborg

Hej och hallå!

Har ni haft en trevlig Valborg tro? Vår blev väldigt lugn och trevlig. Vi har haft det riktigt mysigt i husvagnen, Milo drog iväg med kompisarna redan tidigt på morgonen. Sen såg vi honom igen på eftermiddagen typ. Han var in och sa hej som hastigast lite då och då. Resten av tiden har han hängt med kompisar. Så himla härligt!

På campingen fanns en thairestaurang som de där 4 grabbarna åkte till och käkade buffé själva. Sen tog de en tur till ICA på cyklarna och handlade godis. Milo som inte alls är van och dra iväg själv sådär hade en sån jäkla toppendag igår alltså. Å jag var inte alls orolig då dessa kompisar var väldigt vana vid att åka runt till dessa platser. Annars är ju sånt här en jäkla trigger för mig alltså. Blir galet nervös av såna här sammanhang. Även om jag har två barn sen innan så har jag liksom glömt hur det var…

Campingen gapar fortfarande lite tom, sommarsäsongen har kanske inte startat riktigt in. Men säsongsliggarna är på plats.

Haha, alltså…. ”Vagnhild”, du må vara fin invändigt men utanpå…. not so much. Vi slängde upp några mattor och bordet med lite stolar bara. Vi orkade inte riktigt bygga upp förtältet för 1 dag. Men i sommar, då ska det upp! Det är som ett extra rum med förtält. Nu har jag också klurat en hel del på hur man ska lösa hur det ska se ut i förtältet. När man inte är långliggare utan reser runt så måste man tänka på vikten i vagnen. Den får inte bli för tung så man får inta ta med för tunga grejer. Men jag är helt uppslukad av det här nu. Haha…. hitta bra lösningar och göra mysigt liksom.

Här var vi på väg till elden efter att vi grillat med våra vänner. Vi bytte om innan vi gick då det var så sjuuuuukt kallt. Dock så ringde vi våra vänner för att fråga efter vägen och fick då veta att elden redan brunnit ut. Så vi vände och hoppade in i värmen igen. Milo kom cyklande i samma sekund med sin kompis och var frusen, han hade lyckats se elden i alla fall.

Vi tände ljus, plockade fram godispåsen och hällde upp jordgubb/rabarber bubbelvattnet och mös i värmen innan våra vänner kom över en stund.

Det blev verkligen en otroligt lugn valborg. Så skönt! ❤

Nu är vi hemma om ca 30 min. Skönt att komma hem också. Ska laga god mat och kolla TV.

Vad gjorde du på Valborg? Har ni någon tradition ni håller fast vid eller gör ni lite hur ni känner? Käkar ni gott och dukar fint eller blir det korv på grillen? Berätta gärna!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sophia
Sophia
6 years ago

Låter som en härlig valborg.. vi firade med lite god mat och efterrätt sen låg vi på soffan och kollade på Beck på cmore..

Bloggande4barnsmamma
6 years ago

Åååh vi har campat heeela helgen! Och ska campa heeela sommaren! Ääälskar det:)

niinis
niinis
Reply to  Bloggande4barnsmamma
6 years ago

Åh det är underbart, ellerhur?!

Berit
Berit
6 years ago

Åh nu har Valborg tappat sin mysighet. Separerad med tonårsbarn och den oron över denna dag gjorde att det blev en ensam tillställning. Tog mig ut för att se brasan men kände mig ännu mer ensam i folksamlingen där alla hade familj och vänner runt sig. Hade liksom inte orken att bjuda in mig hos någon eller ordna något själv heller. Nåja allt har sin tid och hoppas och tror att det blir bättre. ser så mysigt ut i husvagnen och att hon inte är vacker utvändigt gör det ännu charmigare 🙂

niinis
niinis
Reply to  Berit
6 years ago

Åh fina du! Jag vet precis hur det är. Både tonårsoro och att vara ensam. Det kommer ju såklart inte att fortsätta så i all framtid även om det kanske känns så just nu. Tonåringarna växer upp och blir vuxna och tar mer ansvar. Sen kommer kärleken dyka upp där du minst anar.

Kram ❤️

Nästa inlägg

Husvagnen Vagnhild

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x