Stugan i skogen

Godmorgon finisar!

Hoppas ni kommit in i vardagen lite smidigt och smärtfritt? Här hemma var det relativt smärtfritt, dock så känner jag mig lite låg…började redan igår.

Ahaaaa….då vet man ju liksom varför? Nu gäller det att smörja kräm och ta tillskotten ordentligt. Blir också mycket bättre med långa promenader. Alltså, vissa av oss kvinnor har det ju förjäkla tufft alltså. Det är inte kul att inte känna igen sig själv 2 veckor i månaden. När man knappt står ut med sig själv, hur ska någon annan göra det liksom? Tack och lov blir jag mycket bättre av tillskott och progesteronkräm, men innan det så hade jag behövt en stuga i skogen att isolera mig i. För allas skull. En grotta för bara mig. Där hade jag kunnat setat med flottigt hår i tofs, pösmage över mysbyxelinningen, fått haft gråtattacker och bara glott rätt in i en vägg. Inget ansvar, inga vardagliga måsten, inga irritationsmoment, bara jag och stugan. Det hade vart något det!

Jag sitter här och äter ensamfrukost. Havregrynsgröt med banan och färska blåbär med massa kanel på. Gottigt och nyttigt! Jag som har lågt järn och problem med magen mår alltid bättre av havregrynsgröt till frukost.

Idag väntar jag besök. Carola ska komma hit på en fikadejt. Så mysigt att få hit dem! ❤

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Har skrivit samma sak flera gånger här tidigare tror jag, men kolla upp minipiller (östrogenfria alltså). Innehåller bara progesteron. Jag har HELT blivit av med min pms och mens sen jag började äta såna. INGA biverkningar, BARA positivt! Dessutom är man givetvis skyddad från att bli gravid. Snälla testa, det fungerar!!!

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Hej! Tack för ditt tips, men jag har blivit avrådd att äta dem pga lite olika anldeningar tyvärr. Annars hade jag helt klart testat. Skönt att det fungerar bra för dig. ♥

Lotta
Lotta
Reply to  Anna
6 years ago

Hej Anna, jag har testat minipiller och det funkade inte alls på mig. Blev så himla nedstämd och kände inte igen mig själv alls. Försvann helt när jag slutade med dem. Tog dem bara en kort period, men mådde hemskt då. Så det är olika hur man reagerar på minipiller. Men mår man bra så är det ju ett alternativ 🙂 Mvh Lotta

Lotta
Lotta
6 years ago

Hoppas ni har haft en mysig tjejdag. När skulle podden komma förresten? och hur ofta?

niinis
niinis
Reply to  Lotta
6 years ago

Åh det går så segt med den där jäkla podden, alltså den kommer ut när som men det är lite frågor med plattformen som måste lösas först. Den kommer ut en gång i vekckan. 🙂

Nästa inlägg

Valborg

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x