Bästa fotkrämen

Inlägget innehåller annonslänk och reklam för Apoteket. 

Jag vet inte hur ni har det med era fötter? Mina är KA-TA-STROF under vinterhalvåret. Torra som fnöske, alltså sådär så dom fastnar i strumporna och i filten. Det riktigt frasar när jag drar fötterna över filten. Vet ni, det är mitt absolut värsta i livet alltså. Fi farao, jag ryser av obehag. Den här våren blev de faktiskt inte ett dyft bättre när det började bli varmare, det brukar dom, men inte nu. Fick höra talas om den här salvan då och tänkte att det ju faktiskt kan vara värt att testa. Har lite svårt för olja som också brukar funka någorlunda bra då det blir kladdigt, tycker det är obehagligt som tusan. Den här krämen for in i huden mycket snabbare och smidigare.

Nu har jag testat denna ett tag och kan säga att jag första gången blev heeelt chockad över hur bra det blev bara efter en användning. ALLT torrt fnöske försvann på en natt, jag ljuger verkligen inte. Det är helt sant! Nu har inte jag förhårdnader, men jag har ett lite hårdare parti på sidan av ena stortån och där smorde jag på lite extra. Alltså, en natt…..MJUKT! Det är helt vansinnigt detta. Nu kommer jag ta emot barfotadagarna med smashing fötter alltså. Inte en torr flik, inte en fnasa tammetusan. Du hittar denna fantastiska fotkräm som heter FOOT MENDER här.  

Hoppas du ska bli lika nöjd som mig. Kikade in på Apotekets sida nu när och såg att det var 25% rabatt på den rackaren också. Happyfeet, happywife. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FINFREDAG och avkapat hår

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x