FINFREDAG och avkapat hår

Morning!

Jag är i storstan och jobbar idag. Tony hade möten så jag hängde med upp. Brukar sätta mig på något mysigt ställe och jobba. Gillar pulsen men ändå kunna sitta ifred.

Men oj vad jag ibland saknar arbetskamrater. Har allvarligt funderat på att kanske söka någon tjänst, någon liten…bara för att få den sociala gemenskapen. Kan längta mycket efter det. Jag som är en grubblare och en person som oroar sig så mycket skulle verkligen behöva ha sällskap för att inte tillåta mig själv att grotta ner mig för mycket när jag har en sån period. Det eller hyra in mig på ett kontor. Det skulle också kunna vara något.

I morse kapade jag håret helt och hållet. Tog fram min frisörsax och så bara körde jag. Snart ska jag till min frisör igen så får se vad vi hittar på då? Det blir inget med färg dock…mitt stackars skatbo till hår måste läka klart.

Har hittat så roliga trix i min kamera nu så nu kanske det dyker upp lite sånt här ibland.

Ja jag har käkat det gamla vanliga här som jag alltid gör!

Har på mig mina ”happypants” som jag kallar dom. Blir alltid lite gladare av dessa bralls.

Hörni! Idag blev det klart att Gerts och min podd kommer att läggas på I like radio, det är där ni hittar Rix FM bland annat. HÄR hittar ni alla Podcasts som ligger där nu. Bokmärk gärna sidan så du hittar vår podd sen. Första avsnittet kommer ut om några dagar.

Nu ska jag jobba vidare här! Hörs snart igen! Har världens bästa tips till dog som har fnasiga fötter eller förhårdnaden på dem. Världens bästa grej, jag lovar!

Ha en härlig FINFREDAG!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
6 years ago

Ska bli så kul att lyssna på dej i pod igen. Min favorit från din gamla pod är den där med kameran i poolen. Så sjuk kul skulle kunna vara min familj!

niinis
niinis
Reply to  Sara
6 years ago

Haha! Ja herreminjee….det var helt jäkla galet verkligen.

Minna
Minna
6 years ago

Är bloggen ditt ”jobb” nu? Vad är ditt egentliga yrke?

niinis
niinis
Reply to  Minna
6 years ago

Ja bloggen är mitt arbete, det har det varit länge.

Karin
Karin
6 years ago

Har för mig att du under den tid jag tittat in ibland har haft vanligt jobb? Har du inte varit säljare av kläder?

niinis
niinis
Reply to  Karin
6 years ago

Jo, men det var för snart 2 år sedan.

Annanina
Annanina
6 years ago

Så snygg längd på håret!!

Nästa inlägg

Cheesecake i glas

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x