Otur men tur

Gokväll i stugorna!

Alltså – ibland så kan en dag bli motgångarnas dag. Efter att vi var i Sthlm idag så satte vi oss i bilen i godan ro och brassade till Milos skola. Efter skolan skulle vi handla, då upptäcker Tony att hans plånbok är borta! Då kommer han ihåg att han lade på plånboken på taket och glömde den där – DEN GAMLA KLASSIKERN! Åh neeej…. det var bara till att vända tillbaka mot Stockholm och se om vi kunde hitta den. Just när vi satte oss i bilen så ringde det till Tony. Någon vänlig själ hade hittat den! Ämen – vi blev sååå lättade och så jäkla glada för att det finns snälla och pålitliga människor verkligen.

Mitt i rusningstrafiken så kringelikrokade vi till ett hotell där den hade lämnats. Sen var det bara vända och åka hemåt igen.

Köerna var om inte längre på vägen hem. På vägen ut åkte vi förbi Phils Burger och drog på en tvärnit. Lika bra att äta innan vi satte oss i köerna ut tänkte vi. Tony och Milo tyckte burgarna var riktigt riktigt god. Jag åt en halloumiburgare med glutenfritt bröd. Kände att jag nog gärna hade fått lite mer halloumi på men annars var den ok.

Nu är klockan mitt i natten för mig, imorgon åker vi och inviger Parken Zoo. Vi ses då.

Sov så gott!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kycklingfärsbiffar med gräddsås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x