Då kör vi lördag!

Morning!

Nu sitter vi i bilen och är på väg till parken Zoo i Eskilstuna. Jag startade dagen med lite jobb, sen gav jag mig ut på världens skönaste promenad. Kroppen kändes sjukt tung men det var i alla fall så jädra skönt med fräsch luft och komma ut och röra på sig.

Älskar att jag varje gång får gå förbi stranden. Så tacksam för att jag får bo nära vattnet. Det är också vad spåkvinnan sa när vi pratade. Bra att du bor nära vatten sa hon, det är så du ska leva.

Nopprig mössa som jag hittade djupt ned i mösslådan, det var ändå rätt kyligt när jag gick. Mitt vänstra öga har runnit som fasen – borde inte vara allergi då jag är allergisk mot gråbo (gräs). Det brukar börja runt midsommar. Gick in och kolla pollenprognos nu, inget gräs som blommar än. Säkert nåt annat skit.

Ja nu är vi på väg till dessa ulliga små sötisar bl a.

Vi har ett förväntansfullt gäng med. Det roliga är att Elliot också följer med, han sitter i bilen bakom med en kompis. Inte varje dag man får umgås med sin 19 åring såhär. Milo har med sig fd grannpojken Anton. Så härligt för dem att få hänga lite.

Kommer hänga på min Instastory under dagen. Så där hittar ni oss.

Vi hörs sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Otur men tur

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x