Härlig dag på Parken Zoo

Goodmorning!

Ligger i sängen fortfarande. Sov nästan till halv 8 denna morgon. Så otroligt härligt. Idag är jag sugen på att fixa i trädgården och på altanen faktiskt. Fixa lite mysigt.

Jag är så konstig och har fått för mig att vi inte längre ska ska ha färgade blommor på altanen. Ska ge dom till mamma om hon vill ha dem? Nu vill jag bara ha pelargoner och massa grönt. Så typiskt mig!

Vi hade en så härlig dag i parken igår. Kidsen älskade det från början till slut och vi blev kvar hela långa dagen tills de stängde.

När vi kom så fick jag testa att klappa en vandrande pinne. Huuu vad läskigt det var! Men jag vågade.

Det började med karusellerna. Det var så lite folk då och inga köer så det var perfekt.

Oj vad nervös Milo var för upplyftet eller vad det heter. Lite som fritt fall men den åker upp och ned en massa gånger. Dock så behövdes det bara en gång, sen var inbiten och ville åka hela tiden.

Vi gick också runt hela djurparken och fick se massa fantastiska djur. Allt från sovande tigrar till parande apor. Haha – japp, mitt framför ögonen så parades sig två apor till barnens stora skrattsalvor.

Fina kompisarna Anton och Milo. ❤

Rutschkanan ut från djurparken.

Inget kalas utan sockervadd!

Sen lyckades vi till slut få ihop stora bollar till båda pojkarna! Hur många ggr har man inte stått och blivit utfattig på att försöka kamma hem chokladhjulet eller nåt mjukisdjur undrar man ju?

Efteråt var det goodiebags till alla barn. Nu kom jag på att Anton inte fick med sig sin från bilen, det måste vi lösa idag.

Bästa bilden måste ju ändå Tony lyckats med!? Selfie med den här sköningen. En superlyckad dag och vi var alla såå nöjda och trötta på kvällen. Tack Loppi som bjöd in oss till denna härliga dag.

Hepp, nu lite frukost och sen ut på promenad. Låt söndagen börja! Hoppas du får en mysig dag ute i det sköna vädret.

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Minna
Minna
6 years ago

Nej bojkotta dessa djurfängelser, gråter när jag ser djuren i ofrivillig onaturlig fångenskap! P.s gissar att detta inlägg inte kommer att publiceras men snälla Nina ta avstånd från detta

niinis
niinis
Reply to  Minna
6 years ago
Anna Göransson
6 years ago

mina barn hade vandrande pinnar när de var små,en gång smet en av dem flera veckor senare hade vi vandrande pinnar i krukväxterna den hade förökat sig! Jag fick plocka hur många som helst kändes det som,drömde länge om dessa Pinnar ha ha

niinis
niinis
Reply to  Anna Göransson
6 years ago

Hahaha! Åh herregud vad läskigt….ja det säger jag som tycker dem var lite läskiga med sina långa ben. ❤️

Nästa inlägg

Då kör vi lördag!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x