Bebis född

Hej fina ni!

Vi har fått en uppdatering från fina Cajsa. Bebisen kom till slut men det var visst ingen lätt match. Dom brukar ju säga kluriga trean. Jag trodde jag skulle dö när jag födde Milo. Fifan. Stackars Tony hade gungats in i en fantasi om att jag gick in i mig själv och födde barn. Tyst och lite kvidande. Så var det med de andra två. Med Milo var det som en läskig scen från Exorcisten. Eller JAG var Exorcisten. Herre-min-jee! Helt galen, alltså heeelt galen. Skrek över hela BB att jag ville bli sövd samtidigt som jag slet sönder Tonys tatueringar. Hahaha…. ja nu kan man skratta. Inte så mycket då.

Så härligt att vi fick en uppdatering på allt Cajsa. Njut av din fina bebis nu. ❤❤❤

Just nu är vi på väg till Milos fotbollsmatch. Efter den väntar kalas för en kille i klassen. Solen gassat från klarblå himmel. Så fantastiskt på alla vis!

Igår njöt vi av god mat och dryck på Hamncafeet. Jättemysigt att sitta i solen och njuta. Till min stora glädje var Elliot med också. Dessutom så vann Tonys tipp-gäng på hästarna igår så det var uppåt värre kan man säga.

Nä, nu ska jag kliva ur bilen och knata bort till fotbollsplanen. Vi hörs sen! Njut av dagen fina ni!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
5 years ago

Åå, vad roligt att få läsa om den nya bebisen. Har väntat och längtar efter det inlägget. Fotbollsmatch här också idag på förmiddagen. Sedan måla altanräcke och bjuda vänner på söndagsmiddag. Blir torsk och pannacotta m jordgubbssås. Ha en fin söndag!

Helene i Götet
Helene i Götet
5 years ago

Snygga Nina!

Nästa inlägg

Så mycket kärlek!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x