Spontankväll

Då var det kväll igen…

…denna veckan verkar säga swisch bara. Imorgon är det torsdag redan. Hänger inte alls med.

Sen måste vi prata om vädret. ((BAM)) så kom sommaren och gav oss en rak höger med 28 grader varmt i all evighet. Ljuvliga tider alltså. Dock så ska det bli sämre imorgon, men fortfarande väldigt fint och sådär en 19-20 grader. Vi är bortskämda numera.

Vi tog en spontanare till Västerås ikväll. Åkte förbi Plantagen – köpte bara ett olivträd då vi inte fick plats med mer i bilen. Vi åker en annan dag och inhandlar palmer och sånt som jag planerat på våra altaner. Den här på bilden är så himla fin tycker jag, ingen palm men så fin.

Efter plantagen blev det in till Västerås. Där hade de ju världens marknad med massa matstånd på hela torget.

Vi kollade matstånden men kände att vi nog ville käka något annat. Vill man testa mat från olika länder finns det hur mycket som helst att välja bland.

Det enda vi köpte var dessa galet stora fudge som fanns i hur många sorter som helst. De största bitarna var som disksvampar liksom.

Lite utav maten på vårt bord. Mums, det var väldigt gott. Vi käkade på restaurangen som låg på torget, heter New York Grill & Bar. Vi tyckte alla att maten var god.

Tony fick en smickrande bild på mig när jag tjoade åt en kille jag känner. Haha…

Kolla in den här sötisen med min kofta och sin lilla påse med fudgen i? Såg att två damer som vi passerade tittade lite konstigt på honom….jag har en galen ekolod när det kommer till sånt där alltså. Dock så struntade vi i det, han hade ju en egen tröja med mammas var skönare. Tyckte han var så söt i den.

Nu ska jag få fotpill här. Höjdpunkten för kvällen! Jag har lärt mig att man ska passa på när han kollar film eller något annat i sin telefon, då gör han det av bara farten. Kan hålla på hur länge som helst, bara det är tillräckligt spännande. Haha…

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Runebergstårtor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x