Nytt hår och vilken LIVE

Hej på er!

Åh hann inte in till dig innan jag pös iväg i morse, har faktiskt inte hunnit in på hela dagen. Idag var i alla fall en lyckans dag för idag fick jag tillbaka mitt hår igen.

Ni är många som tyckt att jag varit fin i kortare hår, men ska jag vara ärlig så har jag verkligen vantrivts med det de sista månaderna. Har inte alls känt mig hemma och tillfreds med det. Haft jättesvårt att trivas, tyckt att det inte alls varit fint.

Såhär såg håret ut innan. En riktig liten risbuske som kämpar med näbbar och klor för att hålla i sig och inte ramla av. Haha…

Nytvättad och fönad. Dags att sätta igång med återförvandlingen.

Såhär såg det ut innan vi började.

Såhär när det var förlängt och inklippt i resten av mitt hår.

Såhär när Jenny lockat det lite.

Så lycklig! Dessutom kvistade jag och gjorde fransarna direkt när jag var på hemmaplan. Tycker det är så skönt att få allt gjort samtidigt.

Det blev en helrenovering kan man säga.

Väl hemma blev det en timmas lång promenad. Jäklar vilken skillnad på värme idag. Hade linne och en vindjacka över och frös nästan. Skillnad mot igår när det var 25 grader varmt när klockan var 9 på kvällen.

Hörni, en sak innan jag tackar för idag här på bloggen….. Jag har ju kört live på min Instagram på helgerna, första gången så gungade jag. Har ju inte gungat på en hel evighet. Tycker det är obehagligt på något sätt. Blir yr och illamående. Allt som liknar panik och ångest är sånt som jag drar mig för. Låter inte klokt men så är det.

Det här tog vi en live på som blev rätt rolig måste jag säga.

Nu i helgen som var så hoppade jag studsmatta. Det har jag inte heller gjort på evigheters evigheter. Fått nån dille på att ryggen ska knäckas och att jag kissa på mig. Det där med kissa på sig är ju fakta…. efter 3 kids och slarv med knipövningarna så funkar det sådär med att hålla sig när man hoppar högt och landar hårt. Men så tog jag på mig trosskyddet och satte igång att hoppa. Ja, ni som såg vet ju att det var världens parodi på något så enkelt som att våga sätta sig. Fick världens spärr helt enkelt. Helt galet…men det blev mycket skratt om inte annat.

Tänkte vi kanske skulle komma på något kul att göra i helgen? Någon föreslog ridning, någon att köra rockring t ex. Någon skrev att jag kanske kunde testa och göra alla Fortnite (TV-spel) danserna. Det lät som något enkelt men nu när jag kollat alla Fortnite danserna kan jag säga att det inte verkade så enkelt. Haha…det kan nog bli ytterligare en parodi.

Här kan du kolla alla danserna:

Ja ja, vi får se vad det blir av detta?

Nu är det redan sent, dags att inta horisontalläge här i soffan. Ha en fin kväll!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie Jibbefors
Marie Jibbefors
6 years ago

På lördag förmiddag tycker jag ni ska åka till motorgården och kolla på alla gamla fina bilar! ACCE arrangerar Road Run och gården är full med veteraner och raggarbilar! Fika och korv/ hamburgare finns att köpa och vackert väder utlovas!!
Välkomna mellan 10:00 till ca 13:00.

åsa
åsa
6 years ago

Hej Fina!Jag undrar vart du har köpt din snygga jacka?Mvh Åsa

niinis
niinis
Reply to  åsa
6 years ago

Halloj, den är från Culture.

Nästa inlägg

Spontankväll

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x