FREDAGSLISTAN

Godmorgon älsklingar!

Idag är det FINFREDAG. Jag är lite öm i hårbotten, brukar bli det första dagen man satt i extensions. Men jag tycker mer att det liknar en ”dagen efter massage” av huvudet typ…

Väntar fortfarande på att vår podd ska komma ut, det blev lite snigelfart på allt då han som klipper den hade fått sjukt barn och för att den ska läggas på en plattform. Allt tar sin lilla tid, men snart hoppas jag att jag får ge er en länk till den.Tänkte kicka igång fredagen här med en fredagslista.

Humör idag:

Alldeles för trött, haft en knackig natt inatt. Blir alltid lite låg när jag är föööör trött. Hoppas kunna råda bot på det under dagen för det är ju trots allt fredag.

Dagens planer:

Städa och plocka lite här hemma. Har gormat och svurit så många gånger över allt som jag alltid måste plocka efter alla här hemma. Varit surkärring och bittermutta men inte fasen hjälper det. Jag har curlat sönder dem alla. Förutom det ska jag träffa kompis Carola på en fika, det ska bli härligt. Sen väntar en lugn kväll i soffan. Jag är helt slut.

Helgens planer:

Imorgon lördag ska vi fira mosters lilla älskling Edward som fyller 2 år. Syrrans pojke blir verkligen 2, känns som det var nyss han kom. Sen på kvällen väntar vi besök av Carro (Hela Sverige bakar) med familj. Söndag blir nog lugn, hoppas på fint och härligt väder.

Det roligaste som hänt i veckan:

Om man får kalla Söndag för denna veckan (i något land gör man det va) så var det då Milo åkte go-cart. Det var så fantastiskt att se honom vara så rädd till att våga och älska det.

Veckans fundering:

Har handlat väldigt mycket om barnen denna veckan. Ibland är det så lugnt och skönt att vara mamma, sen är det kaos ibland. Allt händer samtidigt och man slits och dras mellan allt. När dom mår dåligt eller har jobbigt med något går man sönder, men när de är flyt och glädje så gläds man så man nästan kissar på sig. Kontraster!

Vad gjorde du för exakt 1 år sedan?

Jag vann ”Mom of the year” award då jag för hundrafemielfte gången glömde att det var utedag på skolan. Fick kvista till ICA i 300 blås i en lånebil för att köpa matsäck och också förbereda den i bilen. Du vet när man alltid är den där mamman. Som tur är så har jag världens bästa som jobbar på Milos skola så de skulle aldrig säga något eller få mig att få dåligt samvete. Det var mer applåder när jag sen kom springande med för stora mysbyxor nedhasade på rumpan med matsäcken under armen. Så ungen fick matsäck med sig till slut i alla fall.

Vad hoppas du händer i helgen?

Jag hoppas vi får lite varmt på lördag kväll så vi kan sitta och äta på vår underbara altan med Carro och dom. Skulle ju vara härligt och vinna miljarder på lotto också…

Hepp, dags att sätta igång dagen här! Vi hörs sen igen.

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nytt hår och vilken LIVE

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x