Upp och nicka

Godmorgon raringar!

Idag kör vi måndag igen. Veckorna flyger fram verkligen, i morse så räknade jag lite veckor. Det är bara 3 veckor kvar tills Milo går på sommarlov. Ska bli så mysigt att få ha honom hemma, sen kan ni fråga mig om x antal veckor om jag tycker det är lika mysigt? Haha…. när han börjar ledsna och vill att morsan ska vara lekledare och underhållare… Nä, vi får hoppas att lata sommardagar kommer vara konceptet.

Jag sitter här i bilen och är på väg ut på morgonpromenad nu. Har varit och lämnat Milo på skolan och tänkte gå inne i stan idag. Jag brukar variera promenaderna. Tar en 50 minuters runda denna morgon. Inte ett skit sugen dock. Helst skulle jag vilja bara gå hem igen och lägga mig på soffan och kolla serier.

Men nä, nu är det upp och nicka – sockerdricka. Promenad och sen jobb. Ska också hinna med och fixa naglarna idag.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

19
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Haha känner igen det där med barn på sommarlov.
Efter ett tag klättras det på väggarna o tjatas om aktiviteeeeter .

Ha en fin dag!

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
6 years ago

Ja men ellerhur, man blir ju fasen galen till slut.

Nästa inlägg

Fåfäng!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x