Fladdriga skinkor

Gokväll finisar! ❤

Hur mår ni? Hoppas bra, det är sjukt tyst här inne nu. Nästan så jag tror att jag blivit övergiven. Men jag antar att ni är ute och lever life. Njuter av värme, familj, umgänge, god mat och sol. Det gör ni såklart helt rätt i!

Tänkte i alla fall berätta om min dag idag. Efter jobb så blev det lunch på härliga Vapiano. Jag gillar det stället. Milo brukar också alltid vilja äta där, han älskar deras barnpizza.

Glömde ta bild men jag åt en ceasarsallad. Dumt nog tog jag small på kyckling och då fick man ju kyckling som för en 5 åring. Jaja, nästa gång vet jag bättre.

Fick akut allergi när vi satt där också. Kändes som ögonen ville hoppa ut ögonhålorna för de var så irriterade. Du vet sådär så man inte ens kan titta uppåt mot himlen för man är så ljuskänslig. Då var det perfekt att sticka in skallen i parasollet.

Inte sponsrad eller nåt men vill tipsa dig om Love Forevers rymliga >>tunika/klänning<<. Åh vad jag fått fladdra med både mage och skinkor i den här klänningen idag, SÅ jäkla skön alltså! Den är nedsatt i pris just nu så vill du ha en riktigt skön klänning i sommar passar du på att fynda nu. I vinter matchar du den snyggt till tajts eller svarta slitna jeans.

Ikväll grillade vi igen! Tycker det är perfekt sätt att laga mat på när det är så varmt som det är ute. Okej, jag får inte röra grillen, även om jag försöker får jag kalla handen….. Grillen är hans ädelsten. Ingen får slabba runt i den tydligen. Skulle jorden gå under skulle han ha oss OCH grillen under armen. Skit i resten…bara folket och grillen är med.

Jag tror att det är grejen runtom som är det najsa. Knäcka en bira. Kolla lite i luren. Sitta i solen. Vända på köttet. Kolla graderna. Dra undan den lilla luckan så det blir perfekt drag i grillen. Snacka kål eller briketter. Snacka grillflis. Snacka grillmärke. Snacka rök. Ja men du vet – nörda loss så ända inne helskotta liksom.

Jag sköter det här istället. Dukning och altanen. Här med den underbara krukan med örterna. Det vill jag verkligen tipsa om. En stor kruka på altanen med färska örter är ju så trevligt så jag svimmar. Dra loss en kvist timjan till kvällsmaten. Klipp ned lite mynta på kladdkakan eller varför inte mörscha ned det i ett glas med mojito? Rosmarin är himla trevligt i laxpaketet t ex, eller i en gräddig sås. Mums!

Nä. Nu är jag trött. Imorgon är vi redan mitt i veckan. Wow – det gäller att inte bara låta dagarna gå. Man måste stanna upp, andas djupt, se sig omkring och njuta av det allt vad man orkar. Det är att njuta av livet det – de där vardagliga stunderna på altanen t ex. Den där middagen som åts i solen med kortärmat och barfota. Den där varma cykelturen till affären. Bara ben och svettiga tinningar (och en skvätt under tuttarna också). Ja – NJUT helt enkelt. Det är fantastiskt! ❤

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madelene
Madelene
6 years ago

Du är så underbar, man blir alltid så glad när man ”hälsar på dig”! Började skratta högt när jag läste om Tony o grillen, exakt så är det här hemma också….
Sambon lagar väldigt sällan mat annars, men när det kommer till grillning då blir det annat!! Efter att en annan har förberett allt som ska grillas o alla tillbehör då får man inte vara i närheten…. , möjligtvis hämta den obligatoriska grillölen…. Men han gör det verkligen kanonbra så han får gott behålla den uppgiften! Fortsätt att njuta i det härliga vädret vi har ☀️☀️☀️ & Tack Nina för bästa bloggen någonsin!! Kram

niinis
niinis
Reply to  Madelene
6 years ago

Åh fina Madelene. Tack snälla fina!

Hahah, tror att dessa män är rätt lika när det kommer till grillen. Deras lille ögonsten. Typ som Fredde i Solsidan.

Kram på dig!

Tiny Tony
Tiny Tony
6 years ago

Du är bäst hjärtat… och du kommer ALLTID att komma före grillen ❤️

K
K
6 years ago

Jag tycker ni verkar ha en alldeles underbar relation och vad roligt du beskrev grillgrejen. Låter toppen. Du gör ju undersköna, ljuvliga bakverk istället. Du kan ju inte göra allt..

niinis
niinis
Reply to  K
6 years ago

Nä där har du faktiskt alldeles rätt. Vad fint du skriver, blir så glad! ❤️

Nästa inlägg

Fransk marinad

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x