BLÖ

Morning älsklingar!

Blir så glad när ni lämnar lite avtryck här inne. Jaha, här har man och barn gett sig av till skola och jobb. Själv sitter jag här och ska beta av dagens jobb och sen har jag lunchdejt med bästa Carola. Vi ska ska ut till deras stuga vid vattnet och njuta en stund.

Passar perfekt idag när jag vaknar upp till allergi och lite ångestgnag i bröstet. Känner mig lite frustrerad och står och trampar känns det som. Ibland tror jag att jag kan vara min egna värsta fiende. Jag kan sätta stopp för mig själv på något sätt….lite som att helt tappa självförtroendet och tänka ”Nä men inte kan väl jag och inte ska väl jag…..” Blir lite trött på mig själv faktiskt.

Alltså, jag har ju mina perioder när jag känner mig svagare och inte alls så stark och framåt. Då kryper jag undan och isolerar mig lite. Tappar självförtroendet och tror helt plötsligt inte ett skit på mig själv längre. Det där är lite jobbigt för har man perioder som man är stark och tuff och har fantastiskt mycket energi och styrka så blir det ju så tvetydigt. Typ, jag klarade det igår men idag klarar jag det inte längre.

Carola har sagt att jag ska vara rädd om min energi. Det måste jag nog, helst när mina hormoner gör så att jag försvagas i perioder.

Well well, nu ska jag ta på mig träningskläderna och ge mig ut på en runda. Rensa skalle och hoppas på lite härliga energier från endorfiner och dopamin. Ja, jag lyssnar på HJÄRNSTARK nu, den lär mig allt om det!

Vi hörs sen hörni!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 years ago

Fina Nina, hög igenkänning på din beskrivning. Undrar som dig hur mycket hormonerna spelar in i upp och nergångarna..nu när jag närmar mig klimakteriet tycker jag att det svajar mera. Försöker tänka att de sämre perioderna behövs också……som reflektion. Bara de inte blir för många…känner lätt att jag fastnar och har svårt att komma på hur jag hittar farten igen. Hoppas att du får en härlig dag vid vattnet och tankar energidepån! Kram

niinis
niinis
Reply to  Marie
6 years ago

Precis så….så borde jag också tänka. Man saktar liksom in känns det som. Lätt att hamna i ”grottan” som jag brukar säga. Tack för dina kloka ord. Kram och kämpa på medsyster

Jonna
Jonna
6 years ago

Om du svarar på kommentarer får du ett mer levande kommentarsfält. Jag frågade om ditt make up event, men fick varken svar eller publicerad kommentar?!
Såg att du har nååågra enstaka frågor på tidigare inlägg men du svarar inte??!

niinis
niinis
Reply to  Jonna
6 years ago

Vad menar du? Jag svarar på de flesta kommentarer, någon sådan kommentar som du påstår dig ha skrivit har jag inte fått. Har däremot svarat på en sån fråga tidigare. Rätt fakta är trevligare till att börja med dessutom….

Makeup eventet hade för få anmälningar varför jag i samråd med Haga Slott beslutade för att blåsa av det. De har ett stort slott att hosta igång, är deg inte tillräckligt många som anmäler sig så blir det en alldeles för stor kostnad för ingenting.

Minna
Minna
6 years ago

Hi! Just därför gillar jag din blogg. Känns äkta och genuint och att det kommer från hjärtat. Kram

niinis
niinis
Reply to  Minna
6 years ago

Tack snälla! Kram ❤️

Lo
Lo
6 years ago

Läser din blogg varje dag och tycker du skriver bra och ärligt. Har dock tänkt lite på att du får en del frågor som inte besvaras bara undrar varför? Som han/hon som var nyfiken på hur du jobbar i Stockholm, vad mötena tex kan handla om och så, du beukar ju annars vara så bra på att svara.

niinis
niinis
Reply to  Lo
6 years ago

Har svarat på den, gå tillbaka och kolla så får du se!

Carola
Carola
6 years ago

Kram min kära vän❤️Så Mysigt i dag❤️
Carola

niinis
niinis
Reply to  Carola
6 years ago

Tack själv min fina! Jättemysigt idag! Kramar ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Fladdriga skinkor

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x