Vafasen!

Hej på er!

Kände bara att jag var tvungen att skriva till er direkt nu när jag märkte det….

Fick nämligen lite gliringar om att jag inte svarar på kommentarer. Jag som VERKLIGEN försöker att göra det blev irriterad först och tänkte vafan är det nu? Ja sorry, jag har en dålig dag idag. Har fått bli så inihelsickes förbannad idag över idioter till människor så topplocket höll på att gå fullkomligt. Så när det kom flera kommentarer om att jag inte svarar så lackade jag ur på riktigt.

Men nu ska ni få se…. T ex så fick jag idag en fråga om varför jag inte svarade på en fråga angående mina dagar då jag jobbar i Sthlm. Såhär såg den ut:

Det roliga var att jag svarade på den samma dag, det kan ni se på kommentaren här i min WP-app.

Men så går jag in och kollar på bloggen och kommentarerna där, då finns den inte där. Hmmm…. vafasen då! Då kan jag förstå att jag får frågor och funderingar på varför jag inte svarar på kommentarer. Måste fråga min portal om detta? Detta var verkligen jättemärkligt…..

Även fast jag lackade först så tackar jag för infon. Nu ska vi få ordning på det här, gissar att detta måste vara något som hänt tidigare också tänker jag?

Nu ska jag göra klart några jobb här som jag måste in för godkännande. Vi hörs lite senare….

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anna
anna
6 years ago

Ang frågor på bloggen så har jag ställt en fråga mer än en gång som jag trott blivit bortplockad av dig för att du inte vill svara, men så är det kanske inte?? Så jag provar att ställa den igen; Ert fantastiska nya hus, hyr ni eller har ni köpt? Inget dömande i min fråga alls, utan bara nyfiken (och lite bekymrad) eftersom ni hade otur med ett av boendet ni hyrde. Kommer ihåg att ni fick flytta väldigt hastigt eftersom det helt plötsligt såldes. Hoppas att ni aldrig behöver hamna i den situationen igen. Vill oxå säga att jag uppskattar din ärliga blogg sååååå mycket, älskar att du är så morgonpigg så att det finns nys inlägg att njuta av till frukosten:)

niinis
niinis
Reply to  anna
6 years ago

Kan inte ens minnas att jag fått en sån kommentar. Detta är väldigt märkligt alltihopa…. Varför skulle jag inte vilja svara på det liksom?

Vi hyr. Ja den gången var hemsk verkligen, men alltid lär man sig något. Den här gången är det på obestämd tid och inget hus som är till salu. Får se om vi någonsin mer kommer våga köpa hus då vi hade sån fruktansvärd otur med huset vi sist ägde. Det har satt djupa spår. Dessutom betalade vi klart det huset i höstas då vi sålde det med förlust. Då hade vi inte ägt det på 7 år! Alla husköp är tyvärr ingen investering….vi hade fruktansvärd otur med allt.

Kul att du gillar bloggen! Blir så glad! ❤️

Nästa inlägg

BLÖ

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x