Körigt

Hallå!

Jag sitter med katten i knät här. Hon tvättar sig då vi precis tagit av henne selet. Vi har övat att ha sele på henne och haft henne ute på altanen.

Hon börjar gilla altanen även om hon är rädd men vad värre är så är det selen hon hatar. Har precis läst på här på nätet och vi gör helt rätt men det kan ta lite tid innan hon är tillfreds med den.

Majlis är innekatt och väldigt ängslig (en ”Hitta-Katten” katt) varför vi vill vara väldigt försiktiga med henne. Hon kommer nog aldrig bli en utekatt, men lite skönt häng på altanen kommer det att bli nu när vi övar. Idag njöt hon riktigt ordentligt, men hon blir orolig så fort jag går in, jag behöver sitta med henne där ute för att hon ska vara lugn och trygg. Lilla hjärtat. ❤

Idag var jag och mammis på IKEA. Hon skulle köpa en jättefin matta som hon skulle ha i vardagsrummet. Den var verkligen fin och kommer bli så fin i deras vardagsrum.

Efter IKEA och hämtning av Solatrålen från skolan tog vi en fika på stan. Magnus som har foten i gips var med också. Vi satt ute och njöt, alltså det här värdet är drömmen.

Hemma skulle jag sen ta en sån härlig bild på altanen. Jag satte mig tillrätta. Du vet sådär som man gör för att sitta så som man tror man ser bäst ut. Ingen muffinsmage, inga celluliter som syns osv….

Ruttnade ur när jag satt där med muffinsmagen och kände att det var väl själva fan….

”Oooooh, har jag celluliter HÄR också?”

Såhär blev den till slut. Sådär som jag posat en miljard gånger. Kunde dock inte låta bli och lägga upp mina tankar på Instagram.

Tänkvärt! ❤

Idag hade jag en provuppsättning på Elliots kompis Emmy. Hon ska nämligen på studentbalen på lördag. Dock så är det så att Tony överraskat mig med en kryssning vi ska på imorgon till på lördag. En mysig morsdagpresent. Han hade inte kommit ihåg det här med min bokning.

PANIK! Idag har jag skrivit till frisörer i stan och försökt hitta nödlösningar. Ingen frisör ledig!

Eftersom mamma är duktig på hår och sånt (har gjort 147 permanenter, klippt oss och vänner och fixat frisyrer) så fick det bli vår nödlösning.

Mamma kom hit idag när jag gjorde provuppsättning på henne. Hon fick locka och fixa och det klarade hon galant.

Hon vill ha en ”enkel” look som inte är för strikt och klassisk. Ungen är vacker som en dag så inget kan bli fel på henne.

Alla var nöjda och glada efter dagens prov. Mamma kommer göra det jättebra. Jag finns med på Face-Time i värsta fall.

Så glad att mamma kunde och att det var ok för Emmy också. Höll ju på att gå åt skogen. Annars hade jag nog avbokat kryssningen så hade det fått brinna inne med den resan…. Emmys hår var viktigare. Haha!

Tony kände väl att hans tajming blev lite sådär med tanke på att jag fick avboka en brunch som vi också var bokade på på lördag. Det var liksom inte bara EN grej. Haha….stackarn! ❤

Nä, nu klipper ögonen här. Är alldeles slut. Sov så sött!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
5 years ago

Haha, celluliter hittar man där man minst anar..
Kunde inte låta bli att kommentera. Har en son som heter Elliot och en dotter som heter Emmy. Bästa namnen om du frågar mig. =)

niinis
niinis
Reply to  Marie
5 years ago

Nämen åh, vad är oddsen på det? Så fina namn! ❤️

Ann-Christin
Ann-Christin
5 years ago

God morgon. Tycker din röda blus är så fin. Var har du köpt den eller är det oartigt att fråga. Tack för en bra blogg. trevlig helg. Anki

niinis
niinis
Reply to  Ann-Christin
5 years ago

Inte alla oartigt fina du, kommer ett inlägg på det senare. ❤️ Trevlig helg!

Pamela
Pamela
5 years ago

Hej, lite intressant inlägg om Majlis 🙂
Hon är en innekatt men ju mer hon är ute destomer kommer hon älska utelivet.
Selen kommer inte vara något problem efter ett tag då hon förknippar den med att vara ute. Er lilla kise kommer snart att gilla utelivet mer o mer. Kattens natur är att vara ute även om vi mattar o hussar tycker de ska vara inne. Tack för en fantastisk blogg!!!!! Din spontanitet och verklighetstrogna bild av livet gör att läsningen blir en del av vardagen. Gillar att du inte vill ge en perfekt bild av allt utan kan prata om hur en vardag med barn kan se ut, somna i soffan, husvagn efter tycke o smak som renoveras till värsta kaben smaragd, vardagslyx på lagom nivå, dela glädje o sorg, vågar ge dig på projekt som kaffestugan, en man som verkar stötta dig i vått o torrt. Sträck på dig, de som har problem med din vardag vilket jag läst ibland har bara ett stort avund.
Kör på precis som du är!!!!!
/ Pamela

Nästa inlägg

Kräkmagad

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x