Ny skapelse!

Halloj i värmen!

Hos oss är det 28 grader i skuggan nu. Jag har faktiskt placerat min stora rumpa inomhus med AC:n på. Den här värmen är intensiv nu alltså. Så skönt med AC. Det är som att kliva in på mejeriavdelningen på ICA nästan…. haha!

För några dagar sen målade jag en tavla igen. Fick lite inspo och då gäller det att bara göra det direkt. Dock så färdigställde jag den men har gått och blängt snett på den nu i några dagar. Något har känts fel…. så idag skulle jag bara gå förbi den för att gå till förrådet för att hämta en sak och då kom jag på hur jag skulle göra.

Där är nytillskottet, gömmer sig bakom staketet. Har bytt plats på henne nu. Jag har alla mina tavlor hänger på loftet. Inte alla men nästan. Jag försöker varva lite så alla får hänga uppe ibland. Dom är som mina små bebisar..haha!

Här hänger hon nu den lille tösabiten. Nästan allt är målat med spatel. Älskar set sättet att måla på. Helt min grej!

Det som ser ut som gult är guldigt. Det orangea är också i sån metallicfärg så den blänker sådär superhärligt. Hon fick bl a mer liv i ögonen nu när jag gjorde om henne och det supergillade jag.

Håller på att skapa en hemsida till mina målningar nu bl a. Där ska man kunna köpa målningar om man vill. Har ju sålt några nu, så kul när man får sälja iväg dom. Lite ledsamt är det så det är mina bebisar men det är ju hela tanken med att skapa målningar och tavlor ju för tusan.

Hepp, nu ska jag försöka få med mig Milo till stranden. Han behöver hoppa i plurret!

Vi hörs sen!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
5 years ago

Vilken talang du har! Supersnygg tavla. Så levande öga. Ja det är varmt nu. Men som tur är kan man söka skugga. Ha en fin kväll. Kram Sara

niinis
niinis
Reply to  Sara
5 years ago

Åh tack! ❤️❤️❤️ Detsamma till dig. Kram

Helene
Helene
5 years ago

Helt fantastisk tavla helt i min stil. Vad duktig du är!

niinis
niinis
Reply to  Helene
5 years ago

Åh vad snäll du är! Tack så mycket! ❤️

Mimmi
Mimmi
5 years ago

Aj aj aj, nu är det farligt nära klagande… jinxa inte bort hela sommaren nu genom att hylla AC redan 😉
Snygg tavla för övrigt!

niinis
niinis
Reply to  Mimmi
5 years ago

Inte klagat en sekund, bara skönt att ha AC hemma, det kan man vän få tycka när det är 30 grader ute?

Tack snälla!

Nästa inlägg

Pannben

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x