Pannben

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Glossybox

Mornings härligheter! ❤

Sitter och laddar för att ge mig ut på en promenad. Känns så segt idag. Har sovit dåligt, vaknat tidigt och inte somnat om. Men det är då mitt finska pannben egentligen ska bli som starkast och tvinga ut mig. Jag och Gert kör en liten utmaning också så nu börjar vinnarskallen att aktiveras också. Podden kommer, håll ut ni som längtar!

Igår kom härliga >>Glossybox<< igen. Den här gången med saker jag verkligen själv behövde. Ibland är det så grym tajming på den där alltså!

Nu på morgonen har jag provat både konjakssvampen och fuktmasken. Mitt ansikte känns som en bebisstjärt just nu. Såååå härligt!

Svampen är hård innan man blöter den. Sen använder man den som rengöring, ensam eller med sin rengöring. Den är ekologisk och lite exfolierande också. Ljuvligt skön verkligen.

Jag lät sedan den här masken sitta i 20 minuter. En ljuvlig fuktmask som fick sitta på och riktigt mörscha in fukt i mitt ansikte. På sommaren torkar man ut lite, helst när det är såhär varmt. Man måste komma ihåg att dricka och att fylla på med fukt i ansiktet.

För övrigt så är jag väldigt nyfiken på rengöringslotionen och cream blushen som finns i de små tuberna.

Om du vill börja prenumerera på Glossybox så kan du läsa mer och välja olika Glossybox-prenumerationer HÄR.

Nu är det jag som går och tar på mig träningskläderna och ger mig ut innan det blir för varmt.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
6 years ago

Vad fiiiint mobilskal! Älskar när d är blommor på. Vart har du hittat det?

niinis
niinis
Reply to  Helena
6 years ago

Ideal of Sweden är det ifrån.

Nästa inlägg

Livets liv!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x