You made me cry

Alltså, nu gråter jag….igen. Visst, jag har druckit 2 glas vin på altanen ikväll och jag är känsligast i hela norra Europa. Men era ord, er kärlek och medmänsklighet när en random bloggare inte mår bra är helt fantastisk. Ni är ju det finaste man kan hitta! ❤ Tack ifrån djupet av mitt hjärta – för allt! ❤

Jag har haft en ok dag. Det var mysigt att åka och bada med Milo på eftermiddagen. Han lajjade och hade hur kul som helst. Vi vuxna blev bortskämda med både mat och fika.

Väl hemma sen så blev det vin på altanen och lite grillat. Elliot var över med några vänner så jag lagade mat åt dem. Riktigt mysigt och egentligen inte så mycket mer man kan begära av livet.

Har kört osminkat hela dagen. Är allergisk som en gammal raggarbil. Gräspollen pepprar sitt lilla mjöl överallt nu och där sitter jag med mina ögon och bara slukar skiten. Allergitabletter och ögondroppar är mina bästa vänner nu.

Hörni, tack för ni kollar vloggen. Så kul! Vi hörs imorgon igen bloggisar. Då ska vi på 65/70 årsfirande av Tonys mamma och pappa.

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
5 years ago

Jobbigt. Läser ibland och får intrycket att du ofta har problem med hälsan och är nere. Lite oklar över din ålder och ta inte illa upp men du kanske är i övergångsåldern? Hoppas att det vänder till det bättre och att du kan uppskatta ditt liv. Tänk på att du kan hämta din son tidigt på dagarna, vara ledig hela somrar, bor i ett fint hus, har en man osv osv. När man är där nere är det svårt att tänka så men kanske hjälper det dig på vägen upp?

niinis
niinis
Reply to  Karin
5 years ago

Inget problem med hälsan i form av någon sjukdom, däremot är jag i förklimakteriet, har en svår form av PMS, har ständig järnbrist och är en HSP person som jag är väldigt öppen med. Valt att dela med mig då jag har många följare som lider av liknande problem. Det stärker oss och vi kan hämta kraft hos varandra.

När man är i den värsta grottan kan allt det man i vanliga fall uppskattar i livet kännas svårt att ta in och glädjas av. Deg är knappt så man står ut med sig själv liksom. Jäkligt svårt och så otroligt olika hos många. Med min ålder och erfarenhet har jag insett att alla har förklimakterie och övergångsålder på extremt olika sätt.
En del märker inte ens av det, andra mår extremt dåligt i perioder.

Kram på dig och tack för omtanken.

Nästa inlägg

VERKLIGHET OCH VLOGG

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x