70 årskalas och VLOGG

Hello igen!

Igår var det kalajs som sagt. Det blev en sån där eftermiddag och kväll som bara lev perfekt på alla sätt. Jag hade dessutom fått mens och mitt liv hade återvänt igen. Vilka kontraster det är i livet alltså….

Jag minns en tid när man var rädd att man inte skulle få mens, sen blev det en period då man inte ville ha mensen och nu är man överlycklig för att man får mens igen. Men inte av den anledningen man skulle kunna tro, utan nu är det för att man får bli sig själv igen. Som sagt, livets kontraster.

Skratt och sång! Haha….

Jag har gjort ytterligare en vlogg – kika på den vetja, följ gärna min >> Youtubekanal << så du inte missar några vloggar.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon igen! Hoppas att du haft en fantastisk helg. Natti natti…

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

Har du testat hormonspiral?? Jämt humör, minimal/ingen blödning, BARA positivt!!!
Kram:)

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Tål inte det hormonet som finns i den, annars hade jag gjort det! Kram

Malin
Malin
5 years ago

Kul med vlogg!
Kul också att Eva var med på ett litet hörn. Hon var min chef ett litet tag när jag jobbade på Twilfit på Väla centrum! Underbar
person. Hälsa henne från Malin, tidigare butikschef på Twilfit Väla centrum när du träffar henne!

niinis
niinis
Reply to  Malin
5 years ago

Tack, det ska jag absolut göra! ❤️

Carina S.
Carina S.
5 years ago

Jätteroligt när du vloggar! Mera sånt

niinis
niinis
Reply to  Carina S.
5 years ago

Åh vad roligt att du gillar! ❤️

Mikaela
Mikaela
5 years ago

Jättekul när du vloggar. Man får en annan bild av en människa när Man hör rösten och ser gester. Gillar din blogg. Den speglar livet med både positiva o negativa dagar/känslor. Samtidigt ger den mig inspiration och energi. Ger mig också hopp om att nångång få förmånen att träffa en ny Man, nån som gillar just mig trots att han får tre barn på köpet 🙂 Hoppas du får en fin vecka!

Th
Th
5 years ago

Jaa,men så härliga vloggar du gör!! Fortsätt gärna,tycker det är superkul kram Therese ❤

Nästa inlägg

Snabbt hej!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x