Bästa solskyddet

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för NordicFeel

Hörni, nu när solen fullkomligen vräker sig ned på jorden har säkert en och annan redan bränt sig. Idag vill jag tipsa om mina absoluta favoriter till solskydd.

Efter att jag fick förändringar i 2 av mina leverfläckar har jag blivit ordentligt rädd för solen. Ni ba: ”No shit!” Haha….ja jag är ju hypokondriker så konstigt vore väl om jag inte blev rädd liksom. Det kånkas parasoller med på badstranden och sen är jag såååå noga med SPF. Jag smörjer mig alltid om jag ska vistas i solen och ligger väldigt sällan och solar, någon kort stund kan hända och absolut inte mitt på dagen.

Solskydden har blivit livsviktiga för mig och jag är såå noga med dem. De får inte kladda, de får inte lägga sig som ett skikt, de måste dofta gott och så ska det vara grymt bra.

Här är min stora favorit, >>Den är UVA och UVB skyddande. Blev glad när jag läste att denna solskyddsfaktor rekommenderas av den ideella organisationen International Skin Cancer Foundation.

Nu såg jag att den kommit till ansiktet också, >>Hawaiian tropic air soft face<<, den måste jag också ha! Det är en sån shimmering effekt på den också så det kommer bli sååå fint i solen.

Den här >>Relaterade

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda B
Linda B
5 years ago

Tack för tips! Har du koll på om de innehåller några parabener?

Nästa inlägg

Sjusovare

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x