Sjusovare

Morning!

Hunnit bli förmiddag redan. Galet så fort tiden går när man vaknar såhär sent. Att sova till 6 varje morgon nu är ju som att vakna till lunch….haha! Nämen ni kan ju tänka er hur mycket tid jag förlorar nu när jag inte vaknar kl 3 på natten. Galet det här, vilken sjusovare man blivit alltså!

Haha, ämen hur ser vi ut?

Igår åkte vi ut en sväng och Milo var sååå sugen på Donken. Vi kunde inte annat än ge efter, ibland är vi sämsta föräldrarna sådär. I alla fall….jag blev så sjukt sugen på glass. Donken har ingen laktosfri glass varför jag delade med Tony. Men inte hjälpte det, hade ont i magen resten av kvällen. Att man aldrig lär sig? Men var det värt det? ATT-DET-VAR!

Brassa förbi Donken och testa deras Sundae glass med varm kolasås och daim. Halleluja säger jag bara!

Här sitter jag nu och jobbar ifatt. Har massor att göra även om jag hann undan lite igår. Många deadlines nu att hinna till så då har man eld i ärslet.

Vi hörs lite senare hörni!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

Använder du inte laktastabletter? Då tillför du laktas-enzym och kan äta mat med laktos i. Finns receptfritt. Sen kan man ju bli småkass av för mkt mjölkprodukter ändå, om man har ibs.

PS, så kallade laktosfria produkter är inte det egentligen, utan man har bara tillsatt laktas-enzym vid tillverkningen. Kolla innehållsförteckningen…

Nästa inlägg

Sverigebakelser

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x