Det gick ju nästan…

Hej heeej!

Åh vi har världens härligaste väder här! Solen strålar från en klarblå himmel. Helt underbart. ❤

Vi hann precis rigga allt till fotbollen. Men det var verkligen på det berömda håret. När vi sen satte igång TV:n så hade vi inte C-mores sportpaket så då blev vi tvungna att ordna det också.

I halvlek kändes det rätt bra ju! Vi var taggade till tänderna här. Vagnhilds tak flög av när vi tjoade åt målet som Sverige gjorde. Hela campingen hörde nog!

Haha! Såhär glada var vi. Hurra! Skulle det gå? Skulle den fleråriga förbannelsen med förluster mot Tyskland äntligen brytas och Sverige bli historiskt och vara vidare?

Jag vloggade ju….fick med allt som hände på slutet med målet och allt. Kan säga att den vloggen får ett litet abrupt slut. Idag skrattar vi åt det, igår inte så mycket. Ska börja redigera den här nu så får jag hoppas den hinner in idag.

I morse sov vi länge, sen gav vi oss iväg på promenad och upptäcksfärd runt området. Så fint här! Små grusvägar i lummiga skogar, ett supergrym, det finns ett bad i närheten, fotbollsgolf, boule och massa mer.

Här ovan var Milo så varm så han doppade huvudet i ett litet vattendrag. Alltså – fifasen så glad jag är över att få se så mycket av Sverige genom det här sättet att semestra. Vi besöker nästan alltid något nytt ställe, ofta har vi fastnat för fina ställen men oftast blir det något nytt ställe också.

Det här får jag nu efter 15 års resande upp till norra Finland – 4 veckor där varje sommar – sen hem och inte så mycket mer åkande. Jag har inte sett mycket av Sverige tidigare, i alla fall inget jag minns. Så jag äskar att jag får det nu! ❤ Jag är också glad att jag gett ungarna minnen med dessa resor – Thedde och Elliot pratar fortfarande om våra husvagnaresor. Synd bara vi började så sent, Thedde hade hunnit bli 10 och Elliot 8, men vi hann en hel del Nina de inte längre ville åka med.

Låna/hyr en husvagn/husbil och släng in ungarna och åk. Har ni inga barn – åk själva. Det är superhärligt!

En av resorna gick till High Chaparral. Jag var gravid med lillebror Milo. ❤ Vi hade så kul, allra helst killarna!

Liseberg och Skara sommarland blev också avverkade i omgångar. Vilka minnen! ❤ Så glad för varenda ett av dem. De bästa stunderna är ju när man sitter och minns tillbaka med killarna.

Ibland önskar jag att vi fick spola tillbaka tiden till vissa stunder för att få uppleva dom igen. Dessa skulle vara såna stunder.

Nu vankas det lunch här i husvagnen, sen åker vi inåt Göteborg och sammanstrålar med våra vänner.

Hörs senare! ❤

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
6 years ago

Hej!
Skulle du inte kunna tipsa om några ställen i Sverige du gillat? Vi (jag o min sambo) brukar åka neråt Skåne men det vore kul att se något annat. Vi har dock ingen husbil utan brukar ta in på hotell eller hyra någon stuga:)
Tack för en mysig blogg! <3

Josefin
Josefin
6 years ago

Elsker din svarte klänning som du hadde på insta-storien…Hvor har du kjøpt den?? Så lyst på en slik

Nästa inlägg

Någon har ruttnat ur…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x