Underbara Göteborg

Godmorgon!

Vi vaknar upp till måsskrik och en sol som håller på att bryta sig igenom molnen. Det ska bli en underbar dag här i Göteborg.

Snart ska jag väcka resten av skaran, det var nämligen sjukt pirrigt inatt för en familjemedlem så det var svårt att sova, ja Milo alltså….nog för att Tony också är laddad för en dag på Liseberg men han hade lättare att somna. Till slut somnade Milo i alla fall av ren utmattning så bäst att låta honom sova så dagen blir kul.

Innan vi åkte igår fick jag stå helt själv i diskbåset. Fifasen alltså, det är inte mycket det behövs för tanten numera. Att få stå och diska ifred har blivit något av det lyxigare på semestern.

Hade någon sagt till mig som nybliven 20 åring att jag skulle komma att älska att stå och diska ifred på en camping så hade jag nog svimmat. Jag menar, de visioner man hade som 20 åring – ja där fanns inte att diska på en camping om man säger så.

Men det är mycket som förändrats sedan man var 20, så kan man ju säga. Det man trodde och ville – ja herregud…

Efter disk och fix for vi in till stan och avenyn. Hamnade till slut på Störköket för en riktigt mysig kväll.

Ungar som hänger, vuxna får sitta och snacka ifred och solen som ligger på. Vad mer kan man begära? Bara att snacka ifred är ju fasen ren och skär lyx som förälder.

Alla är så jädrans trevliga här i Göteborg också. Vi har blivit hjälpta med att hitta överallt, alla med ett leende på läpparna. Så tillmötesgående och mysiga människor. Vare sig du står på 7 eleven eller ska beställa en öl. Människor i kön pratar med dig och engagerar sig. Ja men så trevligt! Heja Göteborg! ❤

Nä, nu har Tony dragit sin femte fis så dags att väcka honom innan vi blir förgiftade här. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
5 years ago

Välkomna till Västkusten:-)) hoppas ni får det underbart här!

Frida
Frida
5 years ago

Välkomna till oss i Göteborg! :). Härligt att du skriver att alla är trevliga och hjälpsamma!
Hoppas ni får en underbar dag på Liseberg!! Vädret är ju ljuvligt idag ☀️.
Stor kram

Nästa inlägg

Det gick ju nästan…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x