Budget/Lyx smink

Halloj!

Jag ÄLSKAR själv budget och lyxtips och tänkte bjuda dig på ett sånt när det kommer till makeup och i detta fall concealer, underlagskräm och rouge. Då har vi liksom börjat med basen.

Tänkte bjuda på mer sedan, både hudvård och övrigt smink faktiskt. Hoppas ni ska gilla!

Först ut är concealer. Många tycker att allt det här med concealer och krämer hit och dit kan vara en djungel. Men tro mig, när man lär sig och får testa så kommer man förstå hela grejen!

Concealer är det som täcker skavanker i ett ansikte. Finnar, rödhet, mörka ringar, ärr och ojämnheter. Det är concealer som gör så du kan se både piggare och fräschare ut med några lätta tips. Jag använder concealer i inre ögonvrån mot näsan för där är jag alltid mörk, runt hela ögonen, runt näsvingarna och en bit upp mellan ögonen och pannan. Självklart på finnar då jag har det.

Här är mina tips på både billiga men också dyra concealers.

1// HÄR 2// HÄR 3// HÄR

Foundation eller underlagskräm som det också heter är nästa viktiga bit i att jämna ut hudton och jämna ut ojämnheter på huden. De som jag sminkat som aldrig provat foundation blir alltid så glatt överraskade och förvånade över hur fint det blir. Många tycker att de ser mycket yngre ut och att man blir så fräsch. Härligt ju!

Här är mina tips på budget till lyx.

1// HÄR 2// HÄR 3// HÄR

Rouge, åh jag älskar rouge. Är det något som kan trolla fram lite fräschör så är det rouge. Jag går aldrig utan rouge när jag sminkar mig. Är det det så att jag går osminkad så kan jag gärna ha på lite rouge bara för att det gör så mycket med utseendet. Trollar fram fina kindben och formar ansiktet.

Här är mina tips på budget till lyx.

1// HÄR 2// HÄR 3// HÄR

Hoppas du ska få lite härliga tips på underlag och fräschör till dig själv! ❤ Nästa gång ska vi snacka smink för ögon och bryn.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ÅsaS
ÅsaS
5 years ago

Sitter här med både concealer, foundation och rouge framför mig, men får f** inte till det.. Skulle behöva en riktig Do-it-like-this-video.. Är det nåt du kan skaka fram, kanske?
Kram, ÅsaS

Nästa inlägg

Morgonkaos

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x