ANNONS

Tacksamhet!

/

Godmorgon!

Idag la jag upp ett långt inlägg på min Instagram. Lite funderingar man har såhär när man är lite ”ledig” och kan stanna till!

Lite avskavt nagellack på tårna, en kär gammal brygga som man klivit upp på en herrans massa gånger, ljummet vatten i sjön, sval sommarklänning på och familjen ledig länge till. T A C K S A M är ordet! ❤

För ett par år sedan började jag försöka vara tacksam för de små sakerna i livet, och försöka släppa ångest och oro för framtiden. Kände att jag hela tiden levde i då:et eller i framtiden, aldrig i nu:et. Det var mycket ångest, oro och funderingar som höll min fokus ifrån annat viktigt i livet. Ifrån en skruttig brygga med avskavt nagellack på tårna mitt i sommaren t ex. ☀

Hade samtidigt högt satta mål och drömmar och strävade bara framåt vilket gjorde att jag i stort sett aldrig kände mig nöjd med det jag hade för jag stannade aldrig upp och tittade efter vad jag hade i just detta nu. Att leva med en oro för något som kan hända i framtiden och som jag ändå inte kan göra något är en hemsk känsla. Att ha ångest för något man ändå inte kan rå över förstör ju bara ditt NU. ❤

Jag började tänka att mitt NU kan ingen jäkla oro eller ångest förstöra. För just nu är allt ok, på den här bryggan just nu finns ingen ångest eller oro och ingen kan ta det ifrån mig. I början funkade det bara korta stunder, men numera klarar jag längre och längre perioder. Visst är ångest och oro hos mig fortfarande, men mer sällan. Att tillåta sig att må bra efter långa perioder av dåligt mående kan vara otroligt svårt. Men idag gör jag det och det är jag värd precis som alla andra! ❤ Du med är värd det! ❤

Så idag startar jag dagen med att vara tacksam för att vi är lediga och för att jag har träningsvärk! ❤❤❤

Vi hörs senare vänner, då ska du få mitt träningsprogram som jag kör just nu!

Kram Nina

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00