Tacksamhet!

Godmorgon!

Idag la jag upp ett långt inlägg på min Instagram. Lite funderingar man har såhär när man är lite ”ledig” och kan stanna till!

Lite avskavt nagellack på tårna, en kär gammal brygga som man klivit upp på en herrans massa gånger, ljummet vatten i sjön, sval sommarklänning på och familjen ledig länge till. T A C K S A M är ordet! ❤

För ett par år sedan började jag försöka vara tacksam för de små sakerna i livet, och försöka släppa ångest och oro för framtiden. Kände att jag hela tiden levde i då:et eller i framtiden, aldrig i nu:et. Det var mycket ångest, oro och funderingar som höll min fokus ifrån annat viktigt i livet. Ifrån en skruttig brygga med avskavt nagellack på tårna mitt i sommaren t ex. ☀

Hade samtidigt högt satta mål och drömmar och strävade bara framåt vilket gjorde att jag i stort sett aldrig kände mig nöjd med det jag hade för jag stannade aldrig upp och tittade efter vad jag hade i just detta nu. Att leva med en oro för något som kan hända i framtiden och som jag ändå inte kan göra något är en hemsk känsla. Att ha ångest för något man ändå inte kan rå över förstör ju bara ditt NU. ❤

Jag började tänka att mitt NU kan ingen jäkla oro eller ångest förstöra. För just nu är allt ok, på den här bryggan just nu finns ingen ångest eller oro och ingen kan ta det ifrån mig. I början funkade det bara korta stunder, men numera klarar jag längre och längre perioder. Visst är ångest och oro hos mig fortfarande, men mer sällan. Att tillåta sig att må bra efter långa perioder av dåligt mående kan vara otroligt svårt. Men idag gör jag det och det är jag värd precis som alla andra! ❤ Du med är värd det! ❤

Så idag startar jag dagen med att vara tacksam för att vi är lediga och för att jag har träningsvärk! ❤❤❤

Vi hörs senare vänner, då ska du få mitt träningsprogram som jag kör just nu!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 years ago

Så härligt att höra att du har kommit så långt i det ständiga arbetet med mentalhälsan ❤️
Ska besöka Västerås och steamhotel, har du något trevligt och prisvärt förslag på restaurang? Förutom att vi ska njuta av hotellet ska vi besöka skultuna, något annat som vi inte får missa när vi besöker din stad ☺️?

Viola
Viola
Reply to  Marie
6 years ago

Tar mig friheten att svar, ni kanske redan har bestämt med A-grill, Pråmen och Kajplats 9 – grymt god mat och hyfsat nära Stram Hotel (som för övrigt är så fint som du tror!)
Sen där jag bor, Skultuna, älskar min by! Åk ner till Messingsbruket, kika in på Iitala outlet, gå in på Messingen och ta en fantastisk god räkmacka på Å-caféet! Har ni tid eller vill ha ngt mer matigt, så strax ovanför Bruket ligger Brukshotellet, så fint och deras Bruksburgare är mums! Ha en härlig resa!

Eva
Eva
6 years ago

Ja den där oron är inte rolig jag oroar mig alltid för allt som Kan hända. Hela tiden oroar jag mig för att saker kan hända min familj och att nåt ska hända mig så att jag inte kan finnas där och se så det inte händer min familj.
Ja du hör ju! Alltså sååå jobbigt!
Det finns ju sjukdomar och folk kör som galningar och massa skit.
Jag vill ju att man bara ska få vara lycklig, glad och frisk
Snälla gode gud låt alla få vara lyckliga och må bra!

Nästa inlägg

Produktiv

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x