Svalka

Hej på er!

Gud inatt har jag inte sovit så bra alls. Vaknade redan vid 3. Gick upp vid 5 och satte mig ute en stund. Alltså det var såååå svalt, det var riktigt kylande på kroppen. Så härligt att bara sitta där då det var helt tyst och bara fåglar som kvittrade.

Här satt jag i en tunn klänning och bara njöt av det svala. Satt också och njöt av våra insynsskydd som vi nu fått upp. Nu är vi alldeles skyddade på altanen där vi har vår bubbelkopp. Nu kan man strutta runt i bara mässingen.

På förmiddagen drog vi ut på en promenad. Herreminjee….det var varmt kan man säga. Shit! Röd som en tomat när vi kom hem. Man får träna och promenera råtidigt eller sent på kvällen för att palla.

Köpte en sån här när jag var in på hälsokosten, så jäkla god och tydligen grymt när man behöver snabb återhämtning. Kokosvatten innehåller tydligen massor med elektrolyter och är grymt för kroppen.

Nu ska vi åka och köpa en överliggare till vårt höga staket så det blir lite mer stabilt. Sen ut och bada, det är det enda vi orkar i den här värmen. ☀️

Hoppas ni har det gött ändå och njuter massor. I vinter kommer vi sakna den här värmen vi har nu.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

9 fysövningar att göra hemma

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x