Badkruko

Morning!

På väg ut och köra ett litet pass igen, måste passa på när det bara är 25 grader varmt. Haha…

Igår eftermiddag var tanken att jag skulle bada men jag HATAR ju känslan av kallt vatten på magen. Hatar hatar hatar!

Stod länge och tänkte att jag skiter it, jag kastar mig så får jag ta chocken. Men det gick inte. Inte en chans. På min Instagram har jag nu nästan lovat att jag ska bada idag…. huuu, vi får se?

Jag satt med fötterna i vilket ju alltid är nåt. Det svalkade skönt så jag kan ju bara tänka mig hur härligt det ska vara när kroppen är där i! ❤

Kan det här med badkrukeriet ha att göra med att man älskar att bada och duscha kokhett?

Någon som inte har några problem att hoppa i är den här filuren. Högt och lågt och i vattnet hela tiden. Lite avis faktiskt!

Haha! La upp den här i min story igår. När en curlingmamma är i farten. Herreminjee hur slutar man? Eller ska man fortsätta och tänka att de ju kommer ta hand om oss när vi blir gamla och gaggiga?

Nu träna innan det blir för varmt. Hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
5 years ago

Skulle inte curla, det handlar om att lära sig planera och det behöver dom lära sig ingen planering får konsekvenser. När det gäller både jobb och relationer är det en nödvändighet att kunna det. Har många söndercurlade unga vuxna på jobbet som tror att de ska bli servade där med. Du ska tänka vad du gör för att du ska må bra mot vad som är bra för barnen i längden.

Helene
Helene
5 years ago

Skulle inte curla , det är inte att göra en tjänst. Har sett många söndercurlade unga vuxna på jobbet som tror att de ska bli servade där med. Både i jobb och relationer behöver man lära sig planera och att de får konsekvenser om man inte gör det.

niinis
niinis
Reply to  Helene
5 years ago

Båda sköter sina jobb tack och lov så nog har man lärt dom sunt förnuft och regler ändå. Tror att man curlar med de små vardagliga sakerna. Tvätta och fixa för dom…. Värderingar, regler, ansvarstagande, tacksamhet och att sköta sig är något jag varit stenhård med!

AnetteJS
AnetteJS
5 years ago

Hallå 🙂 Skulle gjort precis likadant. Är man en vettig förälder så känner man nog var gränsen går. När barnen börjar bli odrägliga så är det läge att sluta curla. Får barnen mycket kärlek, en vettig uppfostran där de får lära sig vad som är rätt och fel så blir barnen vettiga unga vuxna. Ni verkar vara en härlig familj med mycket kärlek så kör på… kram på dig

Kina
Kina
5 years ago

Känner igen mig både i badkrukan och curlandet ha ha. Badkrukan försöker jag ihärdigt att få bukt med, inte det lättaste men har lyckats doppa mig en gång i alla fall så hoppet finns. Curlandet har jag själv valt inget tvång och gör det för att jag själv vill och tycker om det, inget min son kräver. Jag vet samtidigt att han kan klara sig själv och är en välfungerande och trevlig ung man precis som dina killar verkar vara, hade det varit omvänt så hade jag absolut inte gjort det, tycker att man pratar med sina barn och lär de den vägen istället för i praktiken. Hänger med glädje med dig i #landslageticurling 🙂

Jenni
Jenni
5 years ago

Jag kallar det omtänksamhet och att hjälpas åt skulle ha gjort detsamma och förmodligen han åt dej

Carina
Carina
5 years ago

Äh, min son är 32 och singel,och det blir att jag ringer ibland och frågar om han vill äta med oss,ibland vill han,ibland inte. Det har också hänt att jag har tvättat om han missat boka tid. Men han sköter också sitt jobb och ställer ofta upp och hjälper sina kompisar. Har två döttrar också,men dom har familjer,så jag kanske inte lika ofta ber dom komma och äta,men då sköter jag ju mina barnbarn i stället.

Nästa inlägg

Svalka

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x