Att njuta av för kropp och själ

Dags för lite skönhet- och hälsotips! Nu när värmen och solen håller oss i ett säkert grepp kan det vara bra att boosta både hår, hud och kropp med det bästa. Visste du att värmen är otroligt påfrestande för kroppen och att man ska vara supernoga med att dricka vatten även om man inte är törstig?

Vi börjar med håret! Hur torrt? Mitt blir som fnöske av detta klimat, dessutom mådde det ju inte toppen sedan innan så håret behöver verkligen en boost! Här är mina schampo och balsamfavoriter. Doftar ljuvligt och gör håret mjukt, lent och följsamt. Lagar trasiga och kluvna hårtoppar, tar bort frissighet och ger glans. Älskart! Just nu är det 60% rabatt på ett schampo och balsampaket! (<-länk) Båda flaskorna är lika stora som den till vänster i bild.

Här är ytterligare en hårboost som Du inte får missa. Detta är en produkt som innehåller en ultra-reparerande blandning av keratin protein och olja som återställer slitet och väldigt skadat hår. Känns inte alls i håret utan tar bara bort allt friss, för samman stråna, ger galen glans och lagar. Doftar ljuvligt! Lanza healing oil (<-länk).

Mitt svalaste och skönaste tips måste vara att tipsa dig om denna mask. (<-länk) En svalkande after-sun mask som lugnar, reparerar och återfuktar huden på ett fantastiskt sätt. Den har fått 5 plus också, jag förstår det för den är ljuvlig. Ett tips är att lägga den i kylen innan användning, ljuvligt skönt!

Ljuvligaste duschfoamen i hela världshistorien. Som en smekning för huden, doften ska vi inte ens tala om. Ljuvligt var ordet!

Jaha, där hade vi lite smått och gott att njuta av dessa extremt varma sommardagar.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
V
V
5 years ago

Håller med dig om Rituals duschkräm. Så härlig mot huden!

Hanna Berg
Hanna Berg
5 years ago

Undrar vart du köpt det fina kuddfodralet med blommor till fina husvagnen ni inrett mvh hanna

Sandra
Sandra
5 years ago

Behöver du ett riktigt superduperbra schampoo & balsam som visserligen kostar skjortan men är så drygt. Behöver typ en liten klick som en gammaldags enkrona till mitt hår som räcker nedanför axlarna. Shuemura doftar supergott & gör håret supermjukt. Jag som har färgat hår, har inte tappat något av färgen.
De innehåller nästan inget vatten därav det är viktigt att blöta hela håret ordentligt. Har haft mina flaskor i typ 2 månader och det har typ tagit ca 2-3 cm ur flaskan.

Sen tvätta inte håret oftare än 2 gånger /vecka. Kan ibland tvättas 3 gånger men skölj av håret med vatten emellan och kör mer torrschampo om det behövs.

(Många tips som kanske är inte är önskade men tänker att det är bra att sprids det man lärt sig. Men du kanske visste allt detta redan.)

Hoppas ni har det skönt i vagnhild på semestern.

Nästa inlägg

Husvagnen Vagnhild har fått nya kläder

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x