Sommarfavoriter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic Feel

Tänkte jag snabbt skulle kika in till dig och berätta att det är maaaaassor med galna priser på NordicFeel nu. Jag plockade snabbt ihop några sommarfavoriter. Älsk på lipglosset som jag använder jätteofta. Paletten med all bronzing och highlighing. Krämen som innehåller vitt te och är den effektivaste fuktkrämen för kroppen, doften ska vi inte ens tala om. Oljan från Nuxe är ljuvlig, för en partykväll eller middag på stan så smörjer du in axlar och bröst med den där bad-ass oljan så kan jag lova dig ett grymt shimmer. Sååå fint på en solkysst kropp.

Lipgloss HÄR // Bronzing palette HÄR

Här ovan hittar du alla produkter, annars kan du snabbt kila in på NordicFeel och se alla erbjudanden HÄR.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kyckling i basilika och dijonsås

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x