Sen start på dagen

Hej raringar!

Här ska vi just sätta tänderna i frukosten. Ja de blev sen idag, vaknade inte förrän klockan var nästan 9. Ibland sover man så himla mycket, inatt var en sån natt. Jag har varit så trött nu, vet inte om det beror på vädret. Här har det nämligen åskat och regnat till och från i 2 dagar. Jag minns när jag var liten, då blev jag alltid så himla trött av åskan. Verkar inte ha förändrats något sen dess heller.

Just nu har jag nojjan på frukt till frukosten. Kan tycka att det är så gott och fräscht på morgonen. Man känner sig nyttig på något sätt, sen är det vackert att titta på också. Blir bra influuuääänser bilder. Haha…. 😉

Idag är det fix med Vagnhild som står på schemat. Vi åker om några dagar och då ska kylen funka även om vi kör med bilen. Det är förmodligen bortkopplat sen förut så det ska Tonys pappa titta på. Sen ska det tvättas en herrans massa tvättmaskiner och andra hemmamåsten fixas.

Känner en liten lätt pms som börjar smyga sig på här också….. måtte det inte bli en jobbbig omgång nu när vi ska åka också. Då kommer ni se en vit Toyota RAV 4 med ett åskmoln ovanpå ute på vägarna. Haha….

Hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
5 years ago

SEN start?? Haha, hoho, jojo, allt är relativt….vid nio snusas det fortfarande gott i det här huset!!

Kommer ni åka från Ullared till Öland? Via Värnamo-Växjö? Isåfall kan jag ge tips på ”vattenhål” längs vägen! Fikaställen osv. Beror förstås på om ni tänker brassa hela vägen i ett svep eller om ni tar något stopp på vägen. Hör av dig isåfall!

niinis
niinis
Reply to  Annika
5 years ago

Ja, precis så ska vi åka. Gärna lite tips! ❤️

Katrin
Katrin
5 years ago

Haha, fick upp världens roligaste bild i huvudet med bilen med åskmoln över!

niinis
niinis
Reply to  Katrin
5 years ago

Haha! Jag med när jag skrev det….

Nästa inlägg

FRUKOSTBRÖD

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x