Nya nails och skolket

Hej i stugan!

Här ligger jag och är klarvaken. Svårt att sova när allt inte är riktigt klart än. Men jag är Blixt Gordon när jag väl sätter igång och då öööser jag bara på och allt blir klart.

Jag tänker att jag får sova i bilen imorgon om inte John Blund behagar att komma. Snart börjar filmen Ghost på TV:n så då kan jag i alla fall kolla på denna 90-tals klassiker!

Idag blev det nya naglar igen. Ville testa en ny form. Blev mandelformade. Min nageltjej (som heter Linh) tyckte vi skulle börja mjukt, sen blir det nog såna spetsiga stiletto naglar. Jag tycker det är så coooolt! Linh tror att man får en chock i början så bättre att vänja sig försiktigt. Men trivs riktigt bra med den här formen.

Har fyllt på fransarna också så nu jäklar är tanten kittad för lite husvagnsliv. Haha! Dom får ni se mer av imorgon. Äntligen fick jag gå till bästa Evelina, trivs så bra med hennes fransar och så skrattar vi alltid så vi smäller av! Idag höll tejpen under ögonen att flyta bort av alla tårar som rann.

Hepp, nu måste jag få min Lill-fis att sova. Han är spänd och förväntansfull att åka imorgon så det lär bli en sen kväll/natt. Han är inte bara lik mig till utseendet, han är exakt som mig i personlighet också. Man kan knappt tro att Tony ens varit med på ett litet hörn. Haha…. jungfrufödsel heter det då va?

Idag klippte jag nästan hela familjen. Elliot, Tony och Milo fick bli snaggade. Jag har alltid klippt hela familjen. Jag lärde mig klippa av en frisörkompis.

Jag var så sjukt skoltrött på gymnasiet., skolkade mig igenom halva tvåan och hängde mest hos min frisörkompis. Hon lärde mig klippa och på den vägen är det. True story!

Fick sluta skolka när min lärare ringde till mamma och sa att dom inte ville att jag skulle sluta och hoppa av tvåan. Mamma fick en chock. Fattade ingenting. Men jag var så sjukt trött på skiten så jag hade halvt som halvt bestämt mig för att lägga ned skiten, pratade med skolan om deoch hela rubbet. Dock så övertalade Gunnar mig. Gunnar Boger. Världens bästa lärare! Jag gick klart skiten med medelbetyg och tog studenten. Tack Gunnar och mamma för att ni övertalade mig!

Till sist så måste jag tipsa om den här salladen på Mc Donalds. Har fått total dille på den. Det är en kyckling och hummus sallad med svart ris. Så vansinnigt god och fräsch. Testa om ni inte redan har gjort det!

Nu måste minigrisen sova här bredvid mig känner jag.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese Knutsson
Therese Knutsson
5 years ago

Bästa Gunnar!
Snygg klippning av Milo 🙂

niinis
niinis
Reply to  Therese Knutsson
5 years ago

Tack finis! Ellerhur, världens bästa och finaste Gunnar! ❤️

Nästa inlägg

Nu är Vagnhild döpt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x