ANNONS

Första morgonen på Böda Sand

/

Morning Morning!

Haha, klockan är liksom halv 2 och jag skriver morning. Har inte hunnit in till dig för att säga hej än så det fick lov att bli ett morning.

Här sitter jag nu. Tillbaka på mitt underbara Öland igen. Stranden är vackrare än någonsin och sanden om än inte ännu mindre kornig och mjuk. Jag ÄLSKAR verkligen det här stället. Min själ kurrar nästan högljutt.

Jag ser hur lycklig Tony är just nu. Det här är livet, det vet jag att han tycker. Han kurrar också högt. Milo badar med sitt nya cyklop. Han har fångat maneter i plastglas och tittat på vita snäckor på botten av det kristallklara vattnet. Familjen är lycklig just nu. I en perfekt värld hade två vuxna barn också legat här bredvid och njutit men jag är lycklig just nu ändå.

I morse var vi och gick en promenad i trollskogen. Vi tog 4 km rundan, helt perfekt då det tillsammans blir 5 km när man kom till husvagnen.

Vi stannade till vid utegymmet också. Tony körde ett hårt pass medan jag lojjade runt lite.

Gissa hur våra ben såg ut när vi kom hem? Såhär. Åh herre, det yrde sand och smuts när vi gick så jag förstår att det blev såhär.

Senare ska ni få se fler bilder från förtältet. Det kan vara lite kul så kanske ni kan få lite tips ni som är intresserade.

Hörs senare!

Kram Nina

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00