Den bortsprungna pojken och 1:a dagen på Böda Sand

Godmorgon!

Strax dags att dra på sig träningskläderna. Är egentligen supertrött efter en natt med lite halvdan sömn. Var uppe tidigt och gick på toaletten i servicehuset, kom ut därifrån och hittade en liten pojke som såg alldeles rädd ut.

Det var nog bara han och jag vakna på hela campingen då klockan kanske var 6. Jag frågade honom om han inte hittade hem? Det var precis så det var. Jag såg hjärtat slå så hårt på hans lilla bröst, ögonen flackade och han såg alldeles förvirrad ut. Jag pratade lugnt med honom och sa att vi tillsammans skulle hitta var han bodde.

Det visade sig vara världens sötaste lilla pojke. Vi hann och prata om allt möjligt när vi gick runt och letade. Han var 7 år och skulle börja ettan. Mamma och pappa var skilda och han bodde i ett grönt tält med sin pappa och skulle stanna i en vecka.

Han var klok och eftertänksam. Han bannade sig själv lite för det var tredje gången han tappade bort deras tält. ❤️ Sötisen! När vi pratat och gått en stund så kände han igen sig och tillslut så hittade vi också deras tält. Vi måste sett lite skoj ut där vi gick. Båda med rufsigt morgonhår. Jag i husvagnsnattlinne och en necessär under armen. Kände så med honom, glad att jag kunde lugna honom och att vi tillsammans hittade hans tält.

Här avslutade vi dagen och eftermiddagen igår. Så himla mysigt och avkopplande. Milo som knappt spelar eller är i sin telefon nu när det finns så himla mycket annat att göra fick en stund med sin telefon. Åh vad vi mös alltså, det var så himla härligt att sitta där. Klockan 3 började after beachen också.

Känns som jag gått in i någon form av semesterdvala. Skulle behöva raka benen och sånt, men orkar inte. Gillar att jag bara får vara. Gå i fula tofflor och sätta upp håret i tofs. Igår tvättade jag i alla fall håret! Haha….

Nu ska vi vänta tills sjusovare Milo vaknar så vi kan ge oss ut på promenad. Älskar trollskogspromenaderna man får ta här. Är så himla glad också för imorgon kommer min mamma och pappa hit! ❤️❤️❤️ ÄLSK på det!

Vi hörs av lite senare. Ha en fin dag nu, och om det nu inte skulle kännas bra, TÄNK att den ÄR bra. Att den KOMMER bli bra, blunda och visualisera det så lovar jag att dagen kommer bli bättre än du trodde från början.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
5 years ago

*Vink vink* Är oxå på Böda o såg nog lilla vagnhild när jag var o duschade tidigare idag (om ni står ganska nära ett servicehus) Hoppas ni har fortsatt härlig semester ❤️ Kram

C
C
5 years ago

Tur att det var just du som dök upp just där och då. ❤️

niinis
niinis
Reply to  C
5 years ago

Ja, lilla hjärtat! ❤️

Annica
Annica
5 years ago

Åhh längtar tillbaka till Böda var där vecka 29 hade gärna åkt dit igen i sommar men får njuta av dina bilder och längta till nästa sommar som redan är bokad

Nästa inlägg

Förtältsinspo

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x