Dagarna….

Hej på er!

Känns som man kommit in i en riktig semesterlunk nu. Dagarna liksom flyter på, vi bara är. Det är så skönt att känna så ibland. Inga måsten, bara vara.

Nåväl, mitt jobb innebär alltid måsten, men i det stora hela får jag liksom vara lite manana. Dock så har jag inte blivit av med det dåliga samvetet än bara. Bloggen behöver uppdaterades oftare, inga recept på flera dagar…ja men sådär. Det lämnar mig inte, den känslan. Det gör den typ aldrig. Det är som det är med det.

Idag får jag i alla fall sitta och titta ut över den här stranden och det här vattnet. Havet är lite argare idag. Slår lite hårdare mot strandkanten men det är ett behagligt ljud. Betyder sommar och semester för mig. Ett trevligt ljud som jag känner igen.

Jag har suttit med nosen mot solen en stund idag. Jag tar bara korta stunder så. Tillräckligt för att bara känna på den, den där solen med sina starka strålar som skrämmer mig, men lite vill jag ha den.

Benen är håriga. Har inte prioriterat håren på benen. Kommer inte ihåg, orkar inte, kommer på det när jag smörjer in mig….. Äsch….. Har i alla fall köpt rakhyvlar nu, så lite närmare är jag ju.

Tony och Milo gick just och badade. Inte jag. Behöver inte. Jag blir liksom inte varm på det sättet när jag sitter i skuggan. Skönt att ha det och skylla på…..haha!

Snart är nog mamma och pappa här, dom åkte halv 8 i morse. Husvakten skulle informeras om alla turer. Imorgon ska vi förmodligen åka till Borgholm och kika runt.

Nu ska jag jobba vidare här en stund. Vi hörs senare.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
Sarah
5 years ago

Strunt i recept! Njut av ledigheten. Går lika bra att läsa om vad ni hittar på under semestern. Ger oss som jobbar semesterfeeling igen, härligt! <3

Ursula
Ursula
5 years ago

Njut o ha det gott
Recept kan vi få när sommaren är slut…

Susanne
Susanne
5 years ago

Strunta i recepten och njut av semestern!
Försök och släpp det Nina,gå all in i semester mood
Kram

C
C
5 years ago

Du är en av de bloggare som alltid levererar flera vettiga inlägg per dag, inte behöver du hålla den nivån när det är högsommar! Ingeb orkar maxprestera jämt. Så ta det lugnt du och njut nu av lite ledighet, familj och sol. ❤️

Hemmarecept
5 years ago

Hittade precis din blogg och måste bara säga, vilken underbar blogg du har! Så fina recept och inlägg.

Nästa inlägg

Den bortsprungna pojken och 1:a dagen på Böda Sand

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x