Home sweet home

Morning!

Ja godmorgon godingar. ❤️ Vi är hemma igen. Vi har varit borta i nästan 1,5 vecka den här omgången och det kändes på något sätt.

Den här sötisen hade längtat efter sin ”mami”. Vi gosade hela kvällen faktiskt. Nu ligger hon här bredvid mig och lämnar inte min sida så värst långa stunder. Man ser att hon trivs över att vi är hemma.

Nog för att stora pojkarna tagit hand om henne men mami är alltid mami ni vet. Jag fjantar ju loss med henne också. Pratar bebisspråk och daltar…. haha! Ja jag är inte klok på en fläck.

Bästa Vagnhild har varit en trygg liten ”stuga” på vår resa. Faktiskt så känns det inte ens trångt fast vi bott såhär i över en vecka. Hade lätt kunnat fortsätta.

Så tacksam för att vi har vår fina husvagn. Det har öppnat upp för så mycket mys, ställen att upptäcka och roliga upptåg så det är inte klokt.

Nu vill jag köpa en till, fast den ska jag göra om till en cafévagn. Svärfar blev svettig bara jag började prata om det….för att inte tala om Tony. Jag fixar ju det mesta själv med det blir ju alltid ett helsickes projekt.

Ok, vi har ju semestermode fortfarande här i familjen. Tony börjar jobba den 3:e september och Milo börjar skolan i nästa vecka. Så ja, vi ska vara så jäkla fräcka och njuta av lite sommarledighet fortfarande.

Dock så jobbar ju jag på såklart. Tony med litegrann med lite samtal och mejl men vi får vara hemma och njuta av slappet fortfarande. Tacksam!

Nu har jag dragit igång Hollywoodfruar som jag ska titta på till frukost. Sen blir det en promenad och lite styrketräning på baksidan efteråt. Kommer såklart att tvätta en hel del efter vår resa…. Får se vad resten av dagen bjuder på?

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liza
Liza
5 years ago

Åhhh hade varit helt underbart med en cafe husvagn…. Har du läst böckerna om det lilla strandcefe’et, gör det annars!!!

Nästa inlägg

Love u

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x