Tripp till storstan

Gokväll finisar! ❤️

Vi har kollat film på Netflix här. Blev en riktigt mysig kväll. Eftermiddagen tillbringades i Sthlm, Tony behövde lösa en jobbgrej och sen skulle han börja kika på kläder till Hannahs 40 årsskiva. Temat är ju boheme som sagt. Själv åker jag till Terece på Love Forever nästa vecka och kollar om jag hittar nåt snyggt i hennes showroom!

Såhär såg det ut mestadels idag, vi rantade efter Tony när han kollade runt. Men det var inte förrän mami här la sig i som det blev nåt bra. Är det nåt vi morsor kan är det väl att shoppa strukturerat och målmedvetet.

Efter shoppingturen tog vi en fika på Starbucks. Milo åt Poppy Seed muffins med hela ansiktet, haha…sötis! ❤️ Själv åt jag en raw chokladboll som var såååå god!

Väl hemma igen så skulle mamma och pappa komma förbi. Jag svängde snabbt ihop dessa kanelbullar utan jäst. Blev riktigt goda, recept kommer senare.

Pappa fick det fina uppdraget att reda ut en folierulle som tappat det totalt. Det hade dragits bitar ojämnt så det var som om halva rullen fattades. Men pappsen fixade det där faktiskt!

Majlis såg sin chans att få gosa på mammas mage. Så mysigt när hon ligger såhär.

Nähä, nu ska vi slå på film nr 2 här. Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
Marit
5 years ago

Hej hej vill bara tipsa dej om Ninjaplast. De har folie i bitar (som en kleenexlåda) då slipper man allt trassel.. lika så plastfolien sååååå outstanding bra!! http://www.ninjaplast.se/ninjafolie/

Sofia
Sofia
5 years ago

Åh så nyfiken på vad du valde till Tony. Lite svårt nu kanske när säsongen börjar gå mot höst.

Nästa inlägg

Möblera ett uterum

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x