Ängslig

Morning! ☀️

Här skiner solen men det var bara 10 grader varmt när vi klev in i bilen. Lite kyligt ju….

Sitter i bilen och väntar, Tony tog Milo och gick med honom till skolan precis. Där går de iväg. Milo var lite ängslig i morse. Allt hade gått bra igår så inga problem så, men han är lite orolig över kompisar nu när de bytt i klasserna. Alla tre klasser har gjort en rejäl ombyggnation så ingen av klasserna är som den var. Detta ger ju lite oro när man är lite ängslig kanske, de kompisarna man lekte med är inte mes i klassen längre osv.

Å då går ju hans mamma typ sönder inombords. Att se sitt barn vara orolig och ängslig sliter sönder mitt hjärta. Kan vara för att man själv har jobbiga minnen ifrån skolan. Visserligen var jag en hård och härdad jäkel då jag blev retad till och från för att vara en finnjävel, men de flesta minnen från skolan är jobbiga. Jag vet exakt hur jobbigt det kunde vara att gå i den där jäkla skolan.

Jag kommer tex aldrig glömma när jag var ihop med en kille i ett stort killgäng. Vi gick i femman. På badet vi hade i badhuset pratade jag med en annan kille i en annan klass, dagen efter kom jag till skolan som vanligt.

Skillnaden var bara att någon hittat på att vi pussats under vattnet (????) och att jag varit otrogen mot min kille. Han gjorde slut och sen skrek hela hans gäng HORA åt mig så fort de såg mig i en veckas tid. Mina kompisar ville inte gå med mig för det var så pinsamt. Jag kommer aldrig glömma det, jag var helt förstörd och grät varje dag. Jag hade ju bara pratat med honom.

11 år och kallad för hora….ja herregud. Mycket ska barn behöva stå ut med.

Nu håller vi tummarna för att allt går bra idag och att han är vid gott mod när han kommer hem.

Nu ska jag jobba, vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
5 years ago

❤️❤️❤️

Chatarina
Chatarina
5 years ago

Hoppas det går bra för Milo idag, det hade ju varit bättre om de gjorde delningar så man fick med sig någon man brukar leka med. Förstår att det gör ont i mammahjärtat. Skickar lite kramar!

Jenny
Jenny
5 years ago

Jag förstår precis hur du känner! Min son går på samma skola men i en annan årskurs. Han blev lite retad förra terminen och första dagen är samma unge på honom igen. Det gör så ont i mammahjärtat och man vill bara nypa skitungen i örat. Usch ja skoltiden var hemsk!

Nästa inlägg

6 tips för att få höstfint i trädgården

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x