Boheme here i come

Godmorgon raringar!

HAHAHAHA, vad jag har skrattat åt era tvångstankar. Egentligen inget att skratta åt då det ju är förjäkligt när man behöver ha sånt skit. Men såhär i efterhand när inte tvångstankarna finns hos mig på det sättet kan jag skratta gott och länge åt att man skulle behöva glo på någons skrev dagarna i ända. Hahaha….

Ja igår var vi ju hos fina Terece och införskaffade oss både kläder och accessoarer till Hannahs kommande 40 årsskiva. Ser så mycket fram emot den. Flygresan däremot…not so much! 🙁 Men men, ska man ta sig någonstans i världen ja då måste man bita i det sura äpplet.

Det blev verkligen en klänning som var jag, accessoarerna och skorna till är verkligen så härliga. Ska ju självklart visa dig sen när jag får prova allt. Mamma ska sy upp klänningen lite så den blir lite kortare.  Ni vet ju att jag skrev att jag inte trivs så bra med mig själv just nu men i den här klänningen blev jag verkligen trygg och avslappnad. Som sagt, ni får se sen.

Nu måste jag jobba vidare här, har jättemycket att göra idag. Men ska återkomma igen under dagen så inte bloggen står och gapar tom hela dagarna. Så vill jag absolut inte att det ska vara.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan
Nettan
5 years ago

ja vad kul, så nyfiken på vad det vart för outfit.

Nästa inlägg

Tvångstankar

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x