Förberedelser för kräftkalas

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Goodmorning raringar!

Här är vi uppe med den där tuppen. Hade svårt att somna om i morse så det fick bli en tidig morgon. Så typiskt mig att bli så när det är något på gång. Alltid varit sån, ända sen jag var liten tjej.

Nu ska jag börja med att baka mitt fröknäcke som jag älskar. Äter sånt till frukost nu. Sen en kaffe med en msk med kokosolja i, den ska mixas med sån mjölkvisp. Blir så galet gott!

Har provat vad jag tror blir kvällens outfit. Man vill tänka snyggt men varmt, typ så. Ikväll skulle det vara mellan 11-13 grader varmt, att sitta ute då blir lite urrigt men där vi ska vara har dom en jättemysig terass med värmare så det ska väl gå bra. Vi var också 2 såna special myggmaskiner så några mygg ska vi inte heller behöva tampas med.

Men alltså, huuuuuur snygga boots?!? Det var dom här jag skrev om tidigare i veckan. Alltså dom är så sjukt snygga. För att inte tala om hur mjuka och sköna dom är inuti. Kanske lite stora i storlek men jag ska ha dessa i höst/vinter och tänker tjockare strumpa i dom. Älskar dem!

Just nu har också Cellbes en kampanj.

Handlar du för minst 400 kr får du 10% rabatt.

Handlar du för minst 600 kr får du 15% rabatt.

Handlar du för minst 800 kr får du 20% rabatt.

Kom ihåg att ange 1808 som kod när du beställer så får du rabatten! Rabatten gäller ej Happy Holly och Soyakoncept fick jag en kommentar om, bara så ni vet.

Jag ska ha dessa snygga jegging jeans ikväll. Resår i midjan, superstretch och snygg passform. Är helt förälskad, kommer bo i dom här jeansen. Älskar de rödsvarta kilarna i sidan.

Till det ska jag kanske ha den ursnygga ponchon. Sådär härligt rymlig och perfekt varm. Den här kommer användas mycket!

Nu måste jag sätta igång med bakningen här, har en hel del som ska hinna bakas innan det är dags att åka ut mot Bryggis.

Milo var svinladdad för att bada. Det ska bli så spännande att se om han fixar det? Vattnet är ju inte så varmt längre….

Vi hörs på Instastory, har också knäppt bilder på accessoarerna till Hannahs fest äntligen. Du ska få se dem också.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

Hmm…rabatten gäller ej artiklar från bl a Happy Holly och Soya concept. Typ det jag la i min varukorg….

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Gör det inte? Det visste inte jag. Då ska jag skriva det….

Nästa inlägg

FINFREDAG

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x