Bästa hårprodukterna

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel.

Dags för det fina erbjudandet jag pratade om förut. Blir alltid glad när jag kan ge er fina erbjudanden.

Grejen är att du som läsare av min blogg får 15% rabatt vid ett köp om du anger NINA15 i kassan.

Tänkte berätta om några riktigt grymma produkter som du bara inte får missa. Jag kan säga att jag lusat igenom hela hårproduktsmarknaden. Känt och klämt på nästan varenda produkt, haha….

Jag pajade ju hela håret iom blekningsresan till blond jag gjorde i vintras. Håret gick av och är på sina ställen så förstört så att det fullkomligen frasar sönder. Har fått leta produkter som ska hjälpa mitt stackars torra, frissiga, slitna hår att återhämta sig på bästa sätt!

Såhär är min hårrutin nu:

Tvättar håret med dessa två produkter, absolut repair masque (varje gång jag tvättar håret faktiskt) i samma märke. Världens bästa schampo, balsam och inpackning enligt mig. Ger glansigt och följsamt hår.

Efter att jag tvättat håret så har jag först i ett serum som heter Kerastase Resistance. Det här serumet är så övergrymt alltså, det är som mitt hår får ett helt nytt liv. Som att den lagar varenda sliten topp och läker håret och gör det helt lent och helt utan friss och slitna toppar. Otroligt!

Efter det pumpar jag typ 2 pumpar av moroccan oil i handen och drar det jäms med topparna. Det är nu håret liksom kurrar högt av välbehag. Eftersom serumet är ett värmeskydd också så fönar jag sen håret. Det blir heeeeeelt lent och glansigt. Konstigt egentligen med tanke hur torrt och förstört det är. Doften i dessa två produkter är verkligen fantastisk.

Du kan ha i produkterna i både tvättat blött och torrt hår. Spelar ingen roll. De dagar jag inte tvättar håret så tar jag en pump av båda och sen drar jag i det i längderna. Går perfekt att borsta och håller ihop utan att bli flygigt eller frissigt.

Avslutar med att antingen locka det lite eller så fönar jag det bara rakt. Blir jättefint. Till sist sprayar jag lite lätt med Kerastase Laque cotour. Världens bästa hårspray. Ger massa hållbarhet utan att kladda eller göra håret hårt. Det värsta som finns är väl när håret blir som en kladdig hård massa som rör sig som en hjälm på huvudet. Haha… Så hade man ju alltid där i slutet på 80 och början av 90 talet. Den berömda luggen som stod som en råttpitt där i pannan. Haha… Hårsprayen motverkar också frizz och har UV-skydd. Grymt!

Sista tipset ut är denna herrparfym! One Million blev ju rätt känd, nu kom efterföljaren One Million Lucky. Dock så följer det med en varning med denna parfym. Vill du inte kasta dig på karln så fort han har den på sig ska du inte köpa den. Alltså haaaaalleluuuuuja! Vilken doft!

Helt makalöst magiskt god! Heeeelt outstanding….. Jag kan säga ärligt att jag aldrig känt en så god herrdoft någonsin. Manligt, fräscht, spännande och bara så jäkla härlig.

Kom nu ihåg att du utnyttjar rabattkod NINA15 om du handlar. Den ger dig 15 % på ett köp!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jobbig morgon

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x