Jobbig morgon

Morning fina ni!

Har haft en sån förbaskad gråtmorgon. Ja har typ gråtit hela morgonen. Ögonen ser ut som små limpor. Nä, små sniglar är det som ligger på ögonlocken nu. Fifan säger jag.

Mycket är jobbigt för mig just nu. Jag har jättejobbigt med flygningen, jag har jättejobbigt med att lämna Milo hemma. Han är förkyld nu också så han är hemma från skolan. Pms också med en mens som ska komma precis när som. I morse rann det över, jag har bara gråtit. Känner mig helt slut nu.

Jag vill ändå resa. Alltså jag måste resa. Annars kommer jag acceptera rädslan och den kommer begränsa mitt liv för alltid. Att lämna Milo är också nyttigt. Jag måste jobba med min separationsångest. Att jag går sönder såhär tär så sjukt mycket på mig som människa.

Han ser fram emot den här helgen. Bli bortskämd med farmor och farfar och mormor och morfar. Det är ju hur härligt som helst liksom.

Vi har kommit att bli de 3 musketörerna vi 3. Vi är ALLTID tillsammans. Vad vi än gör så är vi nästan alltid tillsammans. Nu ska en musköter lämnas hemma och så ska de andra 2 musketörerna flyga.

Sa till mamma:

Jag vet att det här inte låter klokt, men jag måste få ha det här snacket. Om något händer oss så får Milo bo där han vill bo, men ta hand om honom mamma.

Å så fick jag så mycket gråt i ögonen så jag knappt såg något framför mig. Mamma tog mig på allvar och sa att de självklart skulle ta hand om honom.

Det som är så sjukt med allt detta är att Milo helt plötsligt i bilen en dag sa:

”Om ni skulle dö – vi låtsas bara, då skulle jag vara ledsen i flera veckor först. Sen när det går över så skulle jag fråga Magnus om han ville bli min låtsaspappa? Skulle han ha tjej skulle hon få bli min låtsasmamma och har han ingen tjej kan vi leta efter en låtsasmamma. Eller så lever jag bara med Magnus och mina brorsor”.

Mitt hjärta gick typ sönder. Ringde Magnus och berättade och han blev märkbart rörd. Såklart. Vilken fantastisk bekräftelse va?

Magnus är en sån naturlig del av vårt liv. Han är brorsorna pappa och har ju alltid varit. En pappagestalt även i Milos liv.

Men att han sa så var såklart lite läskigt nu när jag är i det mindset jag är. Men på något sätt hjälpte det mig också. Barn är verkligen så enkla. Tar saker som de kommer och att få höra om hans ärliga funderingar bygger mig på något sätt.

Ja, jag ville mest bara komma in till dig och säga hej och beklaga mig lite. Just nu lite jobbiga känslor i kroppen som gör mig lite nere.

Hörs senare! Har ett fint erbjudande till dig som du bara inte får missa.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
5 years ago

Här hemma gråts det med då vi imorgon kör upp sonen till Västerbotten för studier, bor i Halland så avståndet blir stort!! Min minsting liksom….. så nu blir vi två vuxna kvar som ska hitta våra nya roller i livet .

Berit
Berit
5 years ago

Många kramar till dig!! Det kommer att gå bra och du kommer att komma hem starkare och Milo kommer att växa lite som människa på egna ben.

Anna
Anna
5 years ago

Tack för att du delar med dig! Jag ska ha min mens när som helst och har i två dagar varit så låg, deppig, ledsen och haft en klump i magen. Allt känns tufft och minsta motgång får mig att tappa det helt. Det kändes lite som en tröst att det är någon mer som är i samma state of mind.

Lider också av flygrädsla, allra helst när barnen inte är med mig men det har blivit lite bättre. Er resa kommer gå hur bra som helst! Du kommer fixa det. Försök att inte låta ta rädslan ta överhand utan fokusera på det praktiska. Skriva packlista, fixa och dona innan och tänk på hur kul ni kommer ha det.

Hoppas du mår bättre snart och att allt känns lite lättare. 🙂

Kram

Carro R
Carro R
5 years ago

Åh förstår precis dina katastroftankar! Och tydligen har vi mens samtidigt också för du skriver alltid om din PMS när jag inser att jag har min också Skönt att inte vara ensam om det! Stor kram

Katrin
Katrin
5 years ago

Kram ❤️
Klokt att tänka igenom vad som kan hända och hur det ska hanteras ändå, men såklart kommer allt gå fint och ni alla ha roligt!

Åsa Thiger
Åsa Thiger
5 years ago

Älskade vän… ❤❤❤
Allt kommer bli SÅ bra! Försök att njuta nu! Kramar! ❤

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x