Korvskinn

Tack för kommentarer, tack för pepp. Är så tacksam över att jag får lite ord på vägen. Några enkla på vägen som gör att man liksom andas på ytan igen! Fina ni. ❤️

Fotade solnedgången på väg ut till mamma och pappa ikväll. Den var så fin så jag var tvungen att fota den där i farten. Älskar soluppgångar och solnedgångar, precis som Jesper Parnevik. Ni som följt det vet vad jag menar. Haha…..

Så trött och sliten, har haft ont i huvudet och känt mig så tung och hängig idag. Gråta en hel förmiddag var ju sådär menar jag…

Köpte några klänningar på REAN på H&M idag. Tänkte att jag ville ha några sköna svala till Spanien att strosa i sådär. Jag är en 40-42:a just nu. Tänkte att jag tar en 44:a så att jag verkligen får en rymlig skön en.

Eeeeh, den satt som ett korvskinn. Alltså, fick pressa den över brösten. Sen satt den som en tajt dykardräkt över magen. Fifan….vad tusan har dom gjort med vissa plagg?

Kollar ni? Lyckades fånga en riktigt snygg bild på Nikki. Hahaha…. Höjdpunkten är Idolkvällarna på TV nu. Så kul och stundtals så pinsamt så jag vill dra en bomb i soffan och sjunka genom golv och hela skiten. Men sååå underhållande!

Nä, nu ska jag fortsätta kolla, ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
5 years ago

Åh, såg sina stories på insta om klänningen. Jag fattar nada med H&M:s storlekar nuförtiden!! Jag är en 38/40. Blusar är ett skämt (även sådana klänningar likt modellen du har på dig). Får nästan alltid köpa 42 då.
Ända gången det funkar med 38 eller 40 är om det står typ ”lös passform” eller ”loose” i modellen. Zaras storlekar ska vi inte tala om haha!
Kappahl och Lindex tycker jag däremot håller ”bra” storlekar. Nu flummade jag iväg…
Kram fina och hoppas dagen är med dig idag ❤️.

Helene
Helene
5 years ago

Håller med dig ang HM! Jag kan inte ens ha blusar i 46 där trots att jag är en 42:a och inte har extremt kraftiga armar bara lite vanligt 50+ fladder. Helt sjukt vad de sitter som ett korvskinn över ärmarna.

Nästa inlägg

Bästa hårprodukterna

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x